- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Látom, rosszul fogalmaztam. Az lenne a lényeg, hogy ha a tied lenne a gép, te min változtatnál benne. Pl. túl sok a memória a konfighoz képest, vagy gyenge a vga egy ilyen processzornak, vagy kicsi a táp, vagy fölöslegesen nagy stb stb. Ilyesmi. Az enyémet csak példaképp írtam ide, gondoltam, olyanok írjanak, akiknek vélhetően aránytalanul erős/gyenge egy alkatrész a gépükben... mellékelhetik, hogy mi a céljuk a géppel, aztán jöhet az okoskodás, hogy az adott cél elérése érdekében mit kellene cserélni és mire. Szóval valami ilyesmi
-
HellGreg
őstag
Hoppá,
most látom, hogy rossz kategóriába tettem...
Kérném áttenni a megfelelőbe! Köszönöm -
HellGreg
őstag
És akkor itt is volna az első konfig (ugyan elégedett vagyok vele, csak példastatuálásnak):
ASUS m4a785td-v evo
Phenom II X2 550 BE@X3 3500
2*2 GB OCZ Gold 1333Mhz
ASUS EAH4870DK+AcceleroTwinTurbo
SBlaster X-FI Gamer
Chieftec 550W
Lite-on 524
640 GB WDblack
500 GB Samsung
Samsung 2232BW
Logitech Wave -
HellGreg
őstag
Sziasztok, próbaképp nyitnám ezt a témát, mivel tele van a fórum ilyen-olyan jó cuccokkal, gondoltam, nézzük meg a dolog fordított oldalát. Azok írjanak ide, akik abban az ügyben kérnek tanácsot, hogy mások mit változtatnának egy adott konfigurációban. Pl. ha van egy erőgép, gyenge vga-val, akkor ki és milyen vga-t javasolna bele az aktuális helyett. Valami ilyesmi. Így próbaképpen beteszem ide az én gépemet, és akinek van ötlete, hogy mi a "leggyengébb láncszem" benne, írja be a véleményét.
Hangsúlyozom, nem új gépek összerakására gondolok, hanem meglévő, a fórumozók tulajdonát képező gépekben lévő, bele nem illő, túl gyenge, avagy túl erősnek vélt alkatrészek cseréjének tanácsolására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest