- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Sebaj, gyorsan találtam egyet, ez a rendes Microsoft JVM, aki hasonló problémával kel és fekszik, annak itt a megnyugvást nyújtó link: [L]ftp://download.hirekmedia.hu/msjavx86.exe[/L]
-
andorpapa
őstag
Hát kb. másfél hónapja még a Microsofttól töltöttem le a JVM-t, ne vicceljetek, hogy azóta nincs ott! A végén még tényleg megkeresem!
-
andorpapa
őstag
Az a baja a testvéremnek, hogy újratettem a WinXP-t, de mivel abban nincs benne a Java Virtual Machine, így nem tud chatelni, márpedig a SP-t nem fogom letölteni, CD-n meg nincsen. Én meg lusta vagyok megkeresni a Microsoft azon oldalát, ahonnét le tudom tölteni a JVM-t. Szóval egy linkkel megdobhatnátok vodauser fejemet.
És Den: ne adj neki ilyen ötleteket, tudod milyen nehéz rendet tartani annál a gépnél, ahol a család többi tagjai (pl. Fipea) mulatja felesleges perceit? Még csak az kellene, hogy letöltögessen meg telepítsen!
Aktív témák
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mozilla Firefox
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest