- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
NmJ
csendes tag
Helló
Van egy mio spirit 6970 LM készülékem élettartamra szóló térkép és trafipax frissítéssel. Nemrég próbáltam frissíteni, frissebb térkép volt is , de magyar biztonsági kamera azaz trafipax frissítés nincs. És nem csak hogy friss magyar adatbázis nincs a régebbi se elérhető.Az lenne a kérdésem hogy más mit tapasztalt ez ügyben?
Létezik hogy még dolgoznak a frissítésen?Kösz a válaszokat
-
Levente25
újonc
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni , hogy lehet más hangot feltelepíteni? A Női hang nagyon idegesítő .
Mio Spirit 6900 LM -
aleister
veterán
Sziasztok!
Mio M410 bekapcsolás után tata3 09.04.0392 üzenettel fogad, majd pár másodperc múlva kikapcsol. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet a baj. Gyors rákereséssel úgy néz ki, hogy ez az fw száma.
-
kraftwerkfan
tag
mio 269-re szeretnék vmi igo-t rávarázsolni. Ötlet?
-
AlyArkhon
őstag
SZiasztok. Adott egy Mio M405 ös . Sikerült letörölnöm róla többszöri resettel valahogyan a szoftvert, és most az lenne a kérdésem hogyan tudom vissza varázsolni ? Kollégámé a készülék és jo lenne ha működő állapotban tudnám vissza adni neki .
-
flash-
veterán
sziasztok
mio c710 nél hogy érjem el hogy ha rákötöm pcre akkor a pc felismerje a benne levő sd kártyát?
és hogy a belső memóriáját az ezköznek?és ezt windows 7nél is meg lehet tenni?vagy csak xpnél?
és hogy oldjam meg??
-
caterman
csendes tag
Van egy n177-em 2008-as miomap-pal. Segítsetek ,hogyan lehetne frissíteni v. esetleg igo val meg lehet e spékelni?thx
-
m.jeno
senior tag
válasz
HoReSz1975 #20 üzenetére
Hivatalosan nem, amúgy igen.
-
HoReSz1975
őstag
Mio C720 -ra Igo 8 -at fel lehet rakni
-
Poley
csendes tag
Hello!
Mio 269+ -ot párosítanék 7-es op rendszerrel. A gép felismeri hogy rákötöttem, de a mobil eszközpont tojik a fejemre, szerinte nincs csatlakoztatva semmi. Így nem érem el a CE-t rajta. Vmi ötlet valakinek?
Poley
-
fater69
csendes tag
Szevasztok!
Mio Moov 360-hoz kellene egy kis segítség. Valakinek van ilyen vagy foglalkozik a javításával? Véletlenül letöröltem az egész meghajtó összes mappáját, és most nem működik. Illetve a főképernyőig betölt (MIO explore more), utána csak USB-t kereső képernyőn megáll. http://kepfeltoltes.hu/101002/F_nyk_pek-0027_6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A firmware verziója Cobia 420 V.1.00.0018
Az XP felisimeri mint meghajtót, csak sajna üres -
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne egy kis segítségre.
Vettem egy Mio Blacket (N191) és átírtam a device.xml filet. Újrandítás után a készüléket nem ismeri fel számítóép, ezért nem tudok hozzáférni semmilyen adathoz. Mit tudok vele csinálni? Kérlek segítsetek. Bármilyen ötletet megpróbálok a kukán kívül -
riska1982
aktív tag
válasz
diablo1984 #14 üzenetére
Szia!
Primoval már próbálkoztál? Ha igen, akkor menyj bele a beállításokba és ott keress rá, hogy milyen porton kommunikál a GPS egység. Nekem annak idején így sikerült megoldani a gondot.
-
diablo1984
veterán
sziasztok
valaki tudna segíteni, most vettem egy használt mio 169-est, de akármilyen igo-t rakok rá, egyszerűen nem talál gps jelet! most nem tudom, hogy a vevője van kikapcsolva, vagy mi, de ha az igo ki is írja, hogy gps vevő bekapcsolva, akkor sem talál semmit, és ez igo 2006-ra és igo8-ra is igaz....
-
lakisoft
veterán
Csak nem annyira halott már ketten itt vagyunk ...
Van Mio készüléked? -
lakisoft
veterán
válasz
Dre_Powell #5 üzenetére
Én is itt vagyok ... C510-essel ...
-
ALI_G
veterán
mitac mio P550. vki tudna engem útba igazítani?! Nem találok specifikus topicot.
-
kekegsm
őstag
válasz
Dre_Powell #2 üzenetére
Ez engem is erdekelne...
-
hgyurci
csendes tag
PÜ ment.
-
Dre_Powell
tag
Nem hiszem el, hogy egyedül vagyok
-
PrinczA
őstag
Leendő tulajok meg ide: [link]
[Szerkesztve] -
Dre_Powell
tag
-
Dre_Powell
tag
Tomtom ONE vs. Mio C310 c. tesztben írta Bog, hogy: ''Ráadásul mivel Windows alapokon nyugszik a rendszer, ezért képzettebb felhasználók bele tudnak bújni a lelkébe, így tehető rá videólejátszó és egyéb okosságok is.'' MEg a c710-es tesztben is említett vmit.
Ugyebár, Win. CE .NET 4.2 Core -ról van szó. Én pár napja szereztem be egy c710-t. Olvasgattam sok felé. De erről semmi. Hogy tudok én erre programokat felrakni? Hisz 6 menü pontból álló főmenüje van. Simán felrakom pl. a core playert? És akkor az hol fog megjelenni?Nem értek még igazán a témához, de nagyon érdekel.
-
Dre_Powell
tag
Mio GPS, PDA, PNA, stb. tulajok ide!
Remélem sokan bújkáltok errefelé!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest