- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Mivel a legtöbben azt kérték tőlem, hogy ne legyen két topik, ezért megkértem a moderátorokat, hogy töröljék ezt a topikot és ha egy mód van rá, akkor a releváns tartalmat emeljék át a másik topikba, mert nem szeretnék senkivel sem kiszúrni... Csak jót akartam a közösségnek, de a többség inkább az "egy topik mindenek felett" megoldás mellett szavazott.
Ha nem sikerül, vagy nem történik meg a hozzászólások átemelése, kérlek ne haragudjatok rám, de mivel lényegében 1-2 hozzászólásról van szó fejenként, be lehet azt újra írni (most még) nem tartom túl nagy gáznak, így 16-17 hozzászólás környékén.
Még nem kaptam választ a moderátoroktól, de addig is megkérnék mindenkit, hogy ne használjátok ezt a topikot a továbbiakban, ne nehezítsük meg a moderátorok dolgát további "felesleges" hozzászólással. Amint tudok valamit vagy jelezni fogom itt (ha még él a topik és meg tudom ezt tenni), vagy találkozunk a másik topikban.
Köszönöm szépen!
-
imibogyo
veterán
válasz
-=RelakS=- #13 üzenetére
Persze, ezért is hoztam létre...
-
imibogyo
veterán
Én már nem tudom... Volt arról is szó, hogy ez akkor mégis csak szűnjön meg mert két topiknak nincs értelme... De már elvesztettem a fonalat, úgyhogy inkább inaktívvá tettem magam...
Részemről amúgy szívesen látok itt mindenféle barkácsolást, kivéve a gányolást, mert annak van saját topikja.
-
imibogyo
veterán
Üdvözlök mindenkit a csináld magad topikban!
A már meglévő "Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!" topik mellett régóta szükségét érzem egy szintén lényegében házi barkácsolással, de annak minőségi/minőségibb részével foglalkozó összefoglaló topik létrehozásának, mert az eredeti topikban ezen munkák nem mindig találják meg a célközönségüket.
Ebbe a topikba olyan otthon végzett barkácsolási munkákat/alkotásokat/tevékenységeket várnék (és ezeknek akár elméleti/közösségi oktatási vonatkozásait), amik már általában nem férnek bele az egyes szaktopikok témájába (mivel csak hobbi alkotások), vagy épp túlságosan sok felé kellene őket vagdosni, hogy mindig csak a releváns topikoknak megfelelő tartalmak kerüljenek az adott topikokba (sok esetben ez egyébként is szinte lehetetlen egy-egy összetettebb munkánál).
Lényegében bármi nem gányolt, minőséginek tekinthető munkát szívesen látnék itt, legyen az akár egy konyhabútor építése, esztergálás, marás, hegesztés, otthoni autó- vagy villanyszerelés, számítógép modding (azon témák, amik nem férnek bele például a már létező topikokba).
Egyszóval azokat a munkákat amik gányolásnak túl jók, szakmai szemmel viszont "túl rosszak"... Bármi amit a két kezünkkel saját magunk a lehető legjobb minőségben alkottunk, de amik hangsúlyozottan nem hivatásszerűen, profiként és/vagy szakműhelyben készültek, hanem otthon a "sufniban" saját örömünkre és a saját "Igen ezt én alkottam" érzésért cserébe.
Egy-egy komolyabb munka érintheti az esztergálástól kezdve a villanyszerelésen át a hegesztésig számtalan másik topik témáját, de nem érdemes szétcincálni, mert akkor nem lehet egy helyen megtalálni ismét a releváns információkat pl. egy "hogyan készítsek otthon saját RACK-szekrényt" témában, az ilyen munkákat szeretném itt összegyűjteni. Vagy egy számítógép házilagos, de minőségi átalakítása/építése és ennek a folyamatnak egyes fontosabb mozzanatai, amikből mások is tanulhatnak (hogyan történik egy tetőventilátor helyének kialakítása például, amik általában ilyen jelleggel és mélységgel nem férnek bele a már meglévő topikokba).
Logout cikket elég kevesen írnak azok közül, akik egyébként foglalkoznak ezzel a témával, egy-egy hozzászólás viszont sokkal könnyebben megszületik, mint egy teljes cikk. Azt várom ettől a topiktól, hogy ezen emberek gyűjtőhelye lehet majd a jövőben.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest