- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Ha egyszer beírod, szerintem úgy menti el mint a wifinél. Legalábbis remélem. Majd ha van időd, vagy valakinek itt a fórumon megnézhetnéd, hogy milyen beállítások találhatóak abban a menüpontban. Persze mégjobb lenne ha valaki ki tudná próbálni a pppoe csatlakozást. A másiknak meg valahogyan utánajárok.
-
fuze
őstag
Jaj az android az oké!
Pontosan így lenne jó. Kigyalulom belőle ami nem kell és kiteszem a főoldalra azt a pár dolgot amit használni fognak. A rendszert már jól átgondoltam, szerintem így egyszerű lenne a kezelése, és ennyiért stabilabb mint egy tablet.
Tehát egy átalakítóval a felbontással és a vga csatlakozással biztos nem lehet gondom?
Kamera támogatást hol tudom megnézni?
A pppoe nem működik alapból? Hiszen láttam a beállítások között a lehetőséget. Akkor mire jó az?
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Már régóta vadászok egy olyan android mini PC-re, ami alkalmas lehetne a nagyszüleimnek PC helyett. Tabletről nem lehet szó, attól szerintem hülyét kapnának ebben az árkategóriában. Még az én 38ezres chuwi V88-am is belassul néha.
Jelenleg egy használhatatlanul lassú PC-jük van, már be sem akarják kapcsolni annyira szörnyű.
Viszont ezt a kis gépet meg tudnám rendelni geekbuyingról 31 000 Ft-ért, ráadásul egy kis kedvezményt is kaphatok, mert rendeltem már tőlük mást is.
Nagyjából így nézne ki az eszköz használata:
Egy 1280x1024 felbontású LCD monitor lenne a megjelenítő, aminek sajnos vga bemenete van, ezt meg kéne oldani ha lehet, átalakítóval. Valójában ez lehet a legnagyobb akadály.Fejhallgató és mikrofon csatlakoztatása, ezen kívül egy Logitech quickcam express (V-UAP41) webkamera Skype-hoz.
Pppoe netcsatlakozás. Router nincs, maximum a készülék lehetne egy wifi hotpsot, hiszen képes rá.
USB billentyűzet és egér.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac mini (2023 with M2)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged