Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
31/2 collos winchesterrel mértem, a HDD fogyasztását nem tudom, mert nem mai darab: egy ősrégi, 17 gigás Maxtor, 5400-as fordulattal.
A hálózatról felvett teljesítményt mértem. Műszer hiányában úgy, hogy a lakásban minden fogyasztót kikapcsoltam (nem standby-ba, hanem ki) és megmértem, hány másodperc alatt fordul egyet a villanyóra tárcsája, amelyen van egy szélesebb fekete csík. Minden villanyórára rá van írva, hány fordulat jelent 1kWh fogyasztást.
Nagyobb fogyasztású gépnél érdemes két fordulat idejét mérni és osztani kettővel, így pontosabb lesz a mérés.
Ez egy egyszerű alaplap, fixen beforrasztott processzorral, szerintem a lap nem olvassa a processzor VID-jét. Egy próbát azért megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest