Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEm tom ez a pana mx500-ba alap fe60-as panaval kezdtem, hat ha mar a pana is eszt ajanja... hat vhgy nem voltam elegedett vele, hogy miert, nem tom nem volt meggyozo, azota ataltam a 3.5 felrugos ic nelkuli sony cuccokra es semmi bajom vele, lehet hogy ez cihologoai de nem ezen az osszegen mulik a megelegedetsegem, amugy vhi a pana-ak is feltunhetett, merhogy el kedte forgalmazni a dragabb joszagait is, kehet hogy ez is parasztvakitas ki tugya??? Jo vona latni egy fuggetlen tesztet...
Amugy ha mar a felvett mennyisegrol beszelunk ugy 15-nel tarthatok a sony-knal es semi gond...
udv
neduddki -
Márton
nagyúr
DV IN/OUT es ANALOG IN/OUT
legyen rajta!
Ekkor vissza tudja irni szamgeprol a vagott anyagot minidv kazira.
Es barmilyen analog forrasbol (pl. VHS) tud digizni a gep fele, nem kell draga digizokartya, csak egy 5e ft-os firewire. A kep szuper!
Figyeljen az optikai zoom nagysagara, a digitet el kell felejteni.
Es mindenkeppen NEZZE meg tv-n vasarlas elott a minoseget, foleg alacsony fenyviszonyok mellett mennyire hangyasodik.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest