- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuke
csendes tag
Amivel kiszedem a filmből az időkódot,az egy datacode nevü progi,aminek az elérhetőségét zzz adta meg. Nekem meg van a Vegasz is,de képtelen vagyok rájönni,hogy hogy a trutyiba rakjam be az időt.Az Architektben már rájöttem,de nem lehet formázni.Nem lehet kirakni a kép aljár és a méretét sem lehet változtatni stb. Igazából DVD-re tömörítek,de nem a feliratozással van a gondom,hanem csak az idő beszúrásával.
-
tutuke
csendes tag
Próbálkoztam a napokban a Sony DVD Architect menüszerkesztőjével,megcsinálni, hogy az időt bekeverje a filmre. Nagyon egyszerü a dolog,csakhogy nem tudom mozgatni az idő megjelenését. Majdhogynem a film közepére rakja,és tök kicsi karakterekkel.
Amit javasolt zzz (mint már írtam) tök király,de egyszerűen képtelen vagyok beállítani úgy, a vdubot, hogy ne romoljon a filmem minősége.
Kérlek mihamarabb segítsetek,mert szombaton megyek görögbe és piszok sokat fogok kamerázni!!!! J -
tutuke
csendes tag
Szia zzz!
Végre sikerűlt összeraknom a dolgot. Szépen be is teszi a dátumot,csakhogy akármit csinálok vele,az eredetileg 32 Mb-os anyagomat istennek nem tudom úgy megcsinálni hogy 250 Mb alá kerűljön.Tudnál,vagy tudnátok valamilyen beállítási mósot javasolni a VirtualDub 167-es verziójához???
Köszi!!!! -
tutuke
csendes tag
Kipróbáltam mbit a progit,amit javasoltál.Valóban kiszedte a dátumokat,de külön file-ba.Azt hogy égetem a filmbe? A mellékelt linket is megnézegettem,de sajna az angol nem az erősségem. Tudnál segíteni?
-
tutuke
csendes tag
persze ez is egy megoldás,de van,hogy elfelejtem feljegyezni az időpontot!
-
tutuke
csendes tag
Én is ezzel a problémával küszködök!Tök rossz,hogy nem tudom,mikor is készűlt a felvétel. Úgyhogy csak meg tudom erősíteni ez elöttem szólót e téma fontosságáról!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest