- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuke
csendes tag
Amivel kiszedem a filmből az időkódot,az egy datacode nevü progi,aminek az elérhetőségét zzz adta meg. Nekem meg van a Vegasz is,de képtelen vagyok rájönni,hogy hogy a trutyiba rakjam be az időt.Az Architektben már rájöttem,de nem lehet formázni.Nem lehet kirakni a kép aljár és a méretét sem lehet változtatni stb. Igazából DVD-re tömörítek,de nem a feliratozással van a gondom,hanem csak az idő beszúrásával.
-
<Adamsky>
nagyúr
A Sony DVD Architect egy jó kis progi, de szvsz. nem igazán erre való. A Vegas (szintén Sony termék) már annál inkább. A felvétel dátumát ez sem teszi fel autómatikusan (én legalábbis nem tudok róla), de kifogástalanul lehet vele felíratozni. A két program együttes használatával pedig jó minőségő DVD állítható össze.
Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de nem találtam a topic-ban, hogy mit is szeretnél. DivX / Xvid, DVD esetleg SVCD-t mint ''végterméket''.
Egyébként mi is annak a proginak a neve, amivel a DV Avi-ból kiszedted a dátomat?
[Szerkesztve] -
tutuke
csendes tag
Próbálkoztam a napokban a Sony DVD Architect menüszerkesztőjével,megcsinálni, hogy az időt bekeverje a filmre. Nagyon egyszerü a dolog,csakhogy nem tudom mozgatni az idő megjelenését. Majdhogynem a film közepére rakja,és tök kicsi karakterekkel.
Amit javasolt zzz (mint már írtam) tök király,de egyszerűen képtelen vagyok beállítani úgy, a vdubot, hogy ne romoljon a filmem minősége.
Kérlek mihamarabb segítsetek,mert szombaton megyek görögbe és piszok sokat fogok kamerázni!!!! J -
tutuke
csendes tag
Szia zzz!
Végre sikerűlt összeraknom a dolgot. Szépen be is teszi a dátumot,csakhogy akármit csinálok vele,az eredetileg 32 Mb-os anyagomat istennek nem tudom úgy megcsinálni hogy 250 Mb alá kerűljön.Tudnál,vagy tudnátok valamilyen beállítási mósot javasolni a VirtualDub 167-es verziójához???
Köszi!!!! -
zzz
csendes tag
persze tudok!
A vdubdal megnyitod a videót.
A filter menűpontot kiválastod a video menűből.
kell neked egy subtitler.vdf nevű filet kitallóznod.
ekkor megjelenik a subtitle filter és dubla katt-tal bejövő panelon kiválasztod az ssa kit-ű filet, amit csinált neked a progim.
De ekkor csak divx, xvid stb tömörítőkkel tudod tömöríteni, mert a vdub nem tud mpeg2-be szvsz. (nem tudom lehet az újabbak tudnak)
Ha nincs vdubod, és/vagy subtitler.vdf.ed, akkor ingyen letöltheted a netről
de pill és belinkelem...
vdub itt lesz:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tutuke
csendes tag
Kipróbáltam mbit a progit,amit javasoltál.Valóban kiszedte a dátumokat,de külön file-ba.Azt hogy égetem a filmbe? A mellékelt linket is megnézegettem,de sajna az angol nem az erősségem. Tudnál segíteni?
-
tutuke
csendes tag
persze ez is egy megoldás,de van,hogy elfelejtem feljegyezni az időpontot!
-
Batman
őstag
Bővebben: link
Szeintem ez a te topicod. -
tutuke
csendes tag
Én is ezzel a problémával küszködök!Tök rossz,hogy nem tudom,mikor is készűlt a felvétel. Úgyhogy csak meg tudom erősíteni ez elöttem szólót e téma fontosságáról!!
-
Ítí
csendes tag
MiniDV-ről szeretnék DVD-re ''másolni'', de úgy, hogy a dátum/idő jelenetenként pl. 5 másodpercre jelenjen meg a bal alsó sarokban, lehetőleg egy lépésben.
Analóg kamera ezt kapásból tudja (na jó, rákerül örökre a felvételre).
MiniDV esetén nincs is ilyen beállítás, hiszen minden képkockához úgyis letárolja a pontos időt (is). Amikor átkerül DV aviba (szgépre), ez az infó megőrződik.
Eddig nem találtam olyan programot, ami rárakná a dátumot DVD konvertáláskor.
Köszi bármilyen segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest