- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
dudli
csendes tag
Értem. Lehet benne valami. Kipróbáltam 2 md-vel, hogy a hangkártya optikai ki és be menetén játszottam át, és akkor sem tudta. Ha 24 bit-re állítom, akkor tudhatja? Illetve a cd és md közötti digitális kapcsolat során hogyanmegy át a track jel? Egy Audigy 2NX külső usb kártyám van.
-
dudli
csendes tag
Igen, ECM-MS957-eset vettem meg. :)) Az ECM-MS907 nekem nem tetszett egyáltalán. De ez valami isteni mikrofon. :)) Az ára is sok volt.
-
dudli
csendes tag
A Sony szerint a Soundforge-nak nincs ilyen szolgáltatása, most hívtam fel őket. Hát kár. Javasolták a hi-md-t, ami már külső usb meghajtó, de egy vagyon
az ára annak a modelnek amiért már pénzt adnék ki. Marad a kézi jelölgetés. :( -
dudli
csendes tag
Hi! Én is ilyesmivel játszom jelenleg. Digitálisan oda-vissza össze van kötve a hangkártyával a deck (MDS-JE640). Az egyszerűség kedvéért a hangkártya optikai bemenetét használom, és a hangkártya coax kimenetét. Azért, mert az md optikai bemenetére a cd deck állandóra be van dugva, úgyhogy így nem vagyok kénytelen húzogatni.. A kérdésem annyi lenne, hogy a trackeket hogyan tudom a gépre átvinni bajlódás nélkűl? Van néhány lemezem, amin igen sok track van, és hát hadnemá kézzel. :)) Illetve ugyan ez visszafele is érdekel. Mit tegyek a Forge-ban, hogy a trackokat az md-n is megjelölgesse? Region list, vagy marker gondolom, de nekem valamiért mégsem megy, annyit meg nem akarok kísérletezgetni.
-
mz-r70
csendes tag
Hasznald az optikai ki- es bemeneteket, ha van ra lehetoseg: igy megsporolsz egy D/A es egy A/D atalakitast, ami egyebkent a minoseg rovasara menne...
Kozvetlenul nem tudsz CD-re irni, de feltetelezem, hogy audio lemezt akarsz gyartani. A kovetkezo konfigot javallom: MD deck optikai ki > hangkartya optikai be > sound editor (pl Sound Forge) > wav > CD iro sw (pl Nero) > audio CD > audio track > :D
Ha a decked NetMD, akkor toltsd le valahonnan a WinNmd nevu programocskat (itt az utolso freeware valtozat [L]http://rulez.tolna.net/~zak/SetupWinNMD.msi[/L]), nagyban megkonnyiti a dolgodat. Van itten egy szajbaragos faq is... :) [L]http://www.minidisc.org/netmd_analog_uploading.html[/L]
Ha archivalasra szanod a felveteleket, akkor hasznalj vesztesegmentes tomoritest. Kodekeket pl innen [L]http://www.free-codecs.com/download/FLAC.htm[/L] vagy innen [L]http://www.free-codecs.com/download/Shorten.htm[/L] tudsz letolteni.
Milyen felveteleket fogsz masolni? -
lill@
csendes tag
Hello!
Hogyan lehet ill. lehet-e a minidiscrol ''direkt'' cd-re irni.
Hordozhato Minidisc vagy deck, optical out
PC: a hangkartyan optical in.
Hogyan ''zajlik'' az attoltes digitalis uton? Ugyanugy mint az analog, csak minosegesebb vagy....?
Segitsetek a kis tudatlannak :U
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest