- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
dudli
csendes tag
Értem. Lehet benne valami. Kipróbáltam 2 md-vel, hogy a hangkártya optikai ki és be menetén játszottam át, és akkor sem tudta. Ha 24 bit-re állítom, akkor tudhatja? Illetve a cd és md közötti digitális kapcsolat során hogyanmegy át a track jel? Egy Audigy 2NX külső usb kártyám van.
-
dudli
csendes tag
Igen, ECM-MS957-eset vettem meg. :)) Az ECM-MS907 nekem nem tetszett egyáltalán. De ez valami isteni mikrofon. :)) Az ára is sok volt.
-
dudli
csendes tag
A Sony szerint a Soundforge-nak nincs ilyen szolgáltatása, most hívtam fel őket. Hát kár. Javasolták a hi-md-t, ami már külső usb meghajtó, de egy vagyon
az ára annak a modelnek amiért már pénzt adnék ki. Marad a kézi jelölgetés. :( -
dudli
csendes tag
Hi! Én is ilyesmivel játszom jelenleg. Digitálisan oda-vissza össze van kötve a hangkártyával a deck (MDS-JE640). Az egyszerűség kedvéért a hangkártya optikai bemenetét használom, és a hangkártya coax kimenetét. Azért, mert az md optikai bemenetére a cd deck állandóra be van dugva, úgyhogy így nem vagyok kénytelen húzogatni.. A kérdésem annyi lenne, hogy a trackeket hogyan tudom a gépre átvinni bajlódás nélkűl? Van néhány lemezem, amin igen sok track van, és hát hadnemá kézzel. :)) Illetve ugyan ez visszafele is érdekel. Mit tegyek a Forge-ban, hogy a trackokat az md-n is megjelölgesse? Region list, vagy marker gondolom, de nekem valamiért mégsem megy, annyit meg nem akarok kísérletezgetni.
-
mz-r70
csendes tag
Hasznald az optikai ki- es bemeneteket, ha van ra lehetoseg: igy megsporolsz egy D/A es egy A/D atalakitast, ami egyebkent a minoseg rovasara menne...
Kozvetlenul nem tudsz CD-re irni, de feltetelezem, hogy audio lemezt akarsz gyartani. A kovetkezo konfigot javallom: MD deck optikai ki > hangkartya optikai be > sound editor (pl Sound Forge) > wav > CD iro sw (pl Nero) > audio CD > audio track > :D
Ha a decked NetMD, akkor toltsd le valahonnan a WinNmd nevu programocskat (itt az utolso freeware valtozat [L]http://rulez.tolna.net/~zak/SetupWinNMD.msi[/L]), nagyban megkonnyiti a dolgodat. Van itten egy szajbaragos faq is... :) [L]http://www.minidisc.org/netmd_analog_uploading.html[/L]
Ha archivalasra szanod a felveteleket, akkor hasznalj vesztesegmentes tomoritest. Kodekeket pl innen [L]http://www.free-codecs.com/download/FLAC.htm[/L] vagy innen [L]http://www.free-codecs.com/download/Shorten.htm[/L] tudsz letolteni.
Milyen felveteleket fogsz masolni? -
lill@
csendes tag
Hello!
Hogyan lehet ill. lehet-e a minidiscrol ''direkt'' cd-re irni.
Hordozhato Minidisc vagy deck, optical out
PC: a hangkartyan optical in.
Hogyan ''zajlik'' az attoltes digitalis uton? Ugyanugy mint az analog, csak minosegesebb vagy....?
Segitsetek a kis tudatlannak :U
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Filmvilág
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest