Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Manapság érdemes az IT securityhez tudatosabban állni, és az "úgysem történhet semmi, már egy ideje használom" nem éppen a legjobb mód. Csökkenteni kell a támadási felületet, persze nem kell ettől napi szinten rettegni, de az olyan alap dolgokat, mint hogy nem használunk kínaiak által preparált operációs rendszert azt gondolom, hogy érdemes betartani még egy home usernek is. Remélem ezzel itt senki nem akar vitatkozni.
Nem feltétlenül arról szól a dolog, hogy ők galád módon direkt trójait tesznek az image-ekbe (bár ennek is jóval nagyobb az esélye, mint egy nevesebb gyártónál). Abba gondolj bele, hogy egy GMKTEC-nél (vagy bármelyiknél) milyen audit lehet, ki ellenőrzi egyáltalán őket, ők maguk megtesznek e minden elvárhatót azért, hogy a google drive-ra (már ez is elég vicces) felrakott imageket ellenőrizzék, és még lehetne sokáig sorolni.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Szerencséd van
Nekem volt pár problémám a GMKTec gyári Win11 Pro rendszerével. A legnagyobb gondom egy véletlenszerűen, de sajnos elég gyakran jelentkező lapozófájl hiba volt.
Aztán lehúztam egy gyári Win11 Pro telepítőt, Rufussal pendrive-ról feltelepítettem. A BIOS-ban lévő kulccsal rögtön aktiválta magát, azóta egyetlenegyszer sem jelentkezett a lapozófájl hiba
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Xbox Series X|S
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest