- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD Ryzen 5 6600H Mini PC--NucBox M6 16GB RAM/ 512GB SSD
Első benyomások:
Elsőnek a Hellblade Senua's Sacrifice játékot indítottam el. Kezdtem FHD minden high , fsr és raytracing off. A játék így mondhatni játszhatatlan. 2x fps értékek harcokban akár 15-18 ig is leesik. Benyomtam az FSR-t teljesítményre így a tűzes csatákban is 40-50 fps között van azaz játszható. Mediumon így 50-60 közötti. Beröccenések természetesen vannak ,de ezek nagygépen is megvoltak.
A gép mocskosul hangos. Aki ilyet akar venni az úgy tegye hogy már méretben vesz mellé egyből egy bele való normális hűtőt. Én nem tudom mi van benne elállítva ,de amikor csak a windowsban ténykedtem hogy szedegettem le a játékokat a ventije fel le kapcsolgatot azaz már csak "sima" dolgok közben is hangos nem csak játékok alatt.
A házból a venti alul fújja ki a levegőt ami idióta megoldás HA NEM SZERELED FEL valahova a levegőbe ugyanis az a kis kb 2-3 milliméteres "talp" szerintem brutál kevés a levegő normális távozására.
Majd ha lesz időm kiderítem milyen hűtő ajánlott ehhez ami nem olyan mint egy turbina.
Ilyen hangot kb a 6750xt-m ad amikor fullosra van állítva a ventije pedig ez csak egy kis tenyérnyi SE prüntyi..
Game alatt a hőfok 60-70-80 között mozgolódott..(a 80-as érték amúgy szinte alig volt) De pakoltam fel Metro Exodust majd megizzasztom az alatt is.
A ház teteje könnyen lepattintható ahol van egy "burkolat" amit 4 csavar tart szóval könnyen mokolható.
Egyelőre csalódás a hang miatt.De mivel kellett a performance az meg nekem elég lesz így végülis elégedett vagyok.A hang dolog megoldható lesz egy másik hűtővel.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter ELKELT, szállítás alatt!
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Vízhűtéses gép eladó!
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest