Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom
    senior tag

ha nincsenek ismeretlen eszközök, nem basic display adapter-t mutat az eszközkezelő a gpu-nál, hanem rendesen felismerte, fel vannak telepítve a driverek, akkor az átalakító a problémás. Nekem is van 1-2 dolláros kínai átalakító donglem, ami csak fullhd képes. Van olyan is, ami nagyobb felbontást csak a csökkentett színátvitellel tudja. Meg persze van olyanom is, amivel minden okés, meg van az aktív adapter, ami meg buta gpu esetén is megcsinálja a jó hdmi jelet :)

#319 Necronom
    kicsit visszább meséltem az i226v lanos n100-as router minipécémról, aminél szintén nem alapból ismeri a lan-t. De amint azt kézzel fel lehet tenni, másik géppel letöltve. Ha netet lát, akkor már minden máshoz megtalálta a win11 a drivereket. A realtek lanos n100-asommal meg már telpeítés közben a netről letöltötte ami kellett neki pluszban.

Viszont, ha most valami üzleti, márkás minipécéről van szó, akkor érdemes letölteni a gyártó segédprogramját is, ami alapból mindenféle frissítéseket és drivereket is kezel, ha van olyan. Azt hiszem nem volt még írva, pontosan milyen gépről van szó.

Persze..de probaltam ravilagitani arra, hogy vannak kivetelek is es nem feltetlen a vas a hibas
    De erted, ha egyszer Linuxon mukodik valami jol es ugyanazon a vason winhez kell valami mas, ott driver szinten valami nem okes...
    Lehet idovel jobb lesz, de most meg nem jo....

Új hozzászólás Aktív témák