Hirdetés
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
junior tag
Ez csak az én véleményem lesz szintén. Ma már hotmindegy mi van a ragasztós matricára írva. Hogy azt a gépet maga a temu rakja össze vagy a tesco totál mindegy. Az alkatrészek a lényegek azok meg jók. Hűtésre: az én gépem ahogy írtam korábban ka borzasztóan hangós volt. YT-on rákeresve windows rejtett beállítását értelmesre beállítva a hőfok és a hang is jó lett. Szerintem elég nehéz kifogni olyat ami direkt rossz és hangos (magyarán állíthatatlan)
De az való igaz acemagix gépe itt szerintem senkinek nincs még
Donki Hóte: Azért annyire nem
A banki app ugyis (szerencséére már) a részvényeket is az adott árfolyamon hozzáadja a számlámhoz tehát mintha el lenne adva jelzi mennyim van összesen. De ugye csak papíron mert amíg nem adom el addig úgye nincs még értéke. De így legalább látom mindig számolgatás nélkül mennyim lenne ha eladnám... jó sok mert csak a nyereségadó lesz egy laza 10 misi
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest