- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
NvidiaRTX #12 üzenetére
Az utolsó videokártya, amit vettem, az egy HD 4770 volt, talán már több mint 10 éve. Szóval valószínűleg nem én vagyok a célközönség.
Mondjuk asztali gépet is talán - HDD-t leszámítva - 4 éve vettem/bővítettem utoljára, és már akkor is csak 4. generációs Core i5-tel, mert nekem/nekünk annyi is elég. (Azóta is.) Mondjuk 1-2 év múlva már majd talán veszek valami újat, de játék miatt aligha költenék már PC-re (sokat), hanem inkább vennék 1-2 konzolt. De ha majd veszek valamit, az könnyen lehet, hogy monitor nélkül is 6-800k lesz. Plusz majd mellé egy OLED monitor vagy 250-ért.
-
Dragon3000
nagyúr
Az 1080-ból is volt mini itx méret, játékok alkalmával 75 fok alatt maradt, 100% terhelés esetében is 80 fok körül megállt tesztek szerint, ezek alapján nem aggódék annyira a hőmérséklet miatt.
-
NvidiaRTX
őstag
Hát ha abból indulok ki, hogy a két slot-os három ventis 4070 Super-emet még nem láttam 65 fok felett (27 fokos szobában) akkor simán elképzelhető erről a cuccról, hogy elég rá az az egy venti még ha 80-90 fokig el is megy. A hangja már más kérdés.
Emlékezzünk vissza anno a Radeon-nak a 90+ C sem ártott. -
bteebi
veterán
Nagyon menő! Hatalmas teljesítmény relatíve kifejezetten kompakt méretben. Amúgy vajon elég lesz rá az az egy légkavaró?
-
Soderes
senior tag
Design szép, de nem hiszem, hogy hosszú életű lesz.
Okkal robusztus, széles, hosszú a referencia.AuraSync : Ja, ja, ja. Elég veszélyes észjárásuk van.
-
NvidiaRTX
őstag
Jóazamivan.
A kínából szó hallatán meg inkább mosolygás fog el mint komolyan vegyem ezt a "valamit". -
Vigneau
félisten
UV-val jó eséllyel szelíd cicává lehet varázsolni.
-
Cassi
őstag
Ó hogyne, az ilyen pink szappantartóból készült kereplők állati hatékonyak szoktak lenni
-
Nagyon cuki, mondjuk sokat mondó, hogy a kivezetések alá rácsot már nem mertek rakni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest