- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
longwild
aktív tag
Az mennyire normális, hogy az EPC3 házhoz kapott adapter ciripel?
-
longwild
aktív tag
válasz
szabi__memo #19744 üzenetére
Mikor elkezdtem htpc platformot keresni, nagyjabol fel napnyi kulfoldi forumolvasas utan kizartam az osszes intel hd kartyas lapot. Konkretakra nem emlekszem, de az maradt meg bennem, hogy radeon.
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
ha jól láttam, errefelé foglalkoztok mini-ITX házakkal is...
Van néhány kiszemeltem, mondanátok róluk véleményt?
1. LC-Power 75W
2. EPC3A fontos az lenne, hogy minél kisebb legyen és emellett gondolom nem árt, ha jól is szellőzik. Egy Asrock AMD E350 alaplap kerülne bele egy minimális méretű SSD-vel. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Foxpost
- További aktív témák...
- 7gen i5 félkonfig Asus B250M-A/i5-7500/8 gb
- ASUS PRIME Z590-P
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - Windows, Office elképesztő leárazással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest