- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wd.taz
aktív tag
AxBattler azt tanácsolta, hogy szerezzek be egy SFX tápot.
Igaza volt, ez sokban megkönnyítette a dolgot és elég jó lett a légáramlás.
Azért belepróbáltam az XFX TS650-et, még amikor üres volt, na oda semmi más nem fért volna be. Még a deszka se
.
A fehér LED nem zavaró?
A deszkám Gigabyte B360M-DS3H, M-ATX-ben is szerényebb mérettel: 226x205mmA SATA csatlakozó iránya az tényleg előre gondolandó....
-
wd.taz
aktív tag
Nem tudom, hogy hőfokban számít-e, de talán így kevesebb por telepedik be. Ali-ról származik, 5db/csomag.
Használtan vettem a deszkát és nincs meg hozzá az I/O shield. (én még sose hagytam el, mindíg megvolt)A Lidl-be szokott lenni cserélhető pengés szike (Parkside) azzal vágtam ki.
Persze egy helyen kellett volna, hogy f@sza legyen a DVI és HDMI közötti kis részen.
Na, hol vágtam át,véletlen??? Persze, hogy ottAzért tettem oda egy kis bandázsolót
.
rxmiss:
A hűtő Silverstone AR11, én pont elfordítva tettem fel, hogy a kilépő levegő simogassa az m.2 ssd tetejét, mert pont ott van alatta. -
wd.taz
aktív tag
Jelentem kész!
Éppen befért alá, csak egy papírfecni fér be.
Azt hiszem, kimaxoltam a rendelkezésre álló helyet -
wd.taz
aktív tag
Estét!
C6-sok figyelem!
Be fér ide két ssd is majd!
Tazi készít konzol
Ez lesz belűl.A vakító fehér LED-ket a bekapcsnál kidobtam és két 3mm sárgával + egyelőtét ellenállással(150Ohm) pótoltam.
Ha elkészül, dobok még fel képeket.
Tazi
-
wd.taz
aktív tag
-
wd.taz
aktív tag
Szia.
Ezen agyalok én is.
Tegnap ránéztem az ali-ra, hátha van olyan tartó konzol amiből 4db van, de semmi.
Lehet gyártani kell hozzá lemezből, plexiből valamiből.
Nekem 14-es lesz alul és elől, fent egy 12-es. Oda mellé szerintem elférne egy ssd, csak kellene hozzá a konzol.Tazi
-
wd.taz
aktív tag
válasz
AxBattler #65373 üzenetére
+1
Szerintem is. Esetleg nem-e lehet mikro "áramszünet" (pillanatnyi feszültségesés) amit a készülékek átvészelnek ugyan, de okozhat LAG-ot.
Amennyiben van ilyen, úgy egy szünetmentes tápra kellene tenni a konfigot és a hálózat elemeit.Nálunk előfordul hetente többször is, ezért minden reggel leállítom a NAS-om, csak este működik.
-
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Jonsbo c6-ot nézegetek, nem ülnék fel az M-ITX vonatra már, M-ATX lappal operálnék..
Lényeg, hogy egy picike házra lenne szükségem, ami elfér az asztalomon a monitor mellett.Kérdés: ATX táp mehet bele, de meg lehet fordítani, hogy a proci felől szívjon?
Régen volt egy Lian-li pc q2-em, abban a Silvretta-ról szívott el és azon is szívóra volt fordítva a venti.Tazi
-
wd.taz
aktív tag
Bizony, hogy az!
A fluxuskondenzátort, levegőslagba(átlátszó) integrált zseblámpaizzókkal és 2db 4,5V-os teleppel készítettük el. Villogni nem villogott, de nagyon király volt.
A cimbimnek az apja meg villamosmérnök volt, megcsinálta a kijelzőt hozzá.
Mindig ugyanazt mutatta, nem lehetett változtatni rajta, de nagyon faxa volt.Tudom, hogy milyen az.... de most meg olyan ritkán beszélgetünk tartalmasan, hogy el se tudom mondani. Hiányzik a "zsinat". Néha, ha elkapja őket a "szófosás" akkor azt nagyon élvezem
-
wd.taz
aktív tag
Gratulálok a srác képzelőerejének!
Nagyon csinatos lett, nekem tetszikSajnos az enyémek már nagyok és le se sz..nak minket lassan.
Pedig a háromból egy művészetibe jár (grafikus/festő), a másiknak a hobbija a rajzolás blabla.ÓÓÓ tíz éve még mi is kaptunk rajzot, festményt pl. karácsonyra stb.
Mi pedig 35 éve ezeket rajzoltuk meg és tettük fel az íróasztal alá, ott kuksoltunk, játszottunk:
Tazi
-
wd.taz
aktív tag
-
wd.taz
aktív tag
válasz
AxBattler #50838 üzenetére
Ne viccezzél már..... szerelmes lettem!
Nekem ez marhára bejön, de tényleg.... ebből lesz otthon nagy csinnadratta
A jelenlegi NZXT H440-em is szerelem volt első látásra (anno 40K körül), meg a Lian Li Q07 is.Hogy adom be az asszonynak?
...spórolás indul...
(az RGB LED-es cuccnak itt nagyon nagy jelentősége van/lehet/van. Nem?)
-
wd.taz
aktív tag
válasz
storm4 #50166 üzenetére
Hát ez az! Nekem elég ehhez a géphez a 2x4GB és a teszt olvasása után világossá vált, hogy tudnak többet kezelni.
J4105M listaNa de a bekeretezett rész írja, hogy: CMK32GX4M2A2400C14, CMD16GX4M4A2666C16 stb.???, de amúgy csak 8GB-ot rakjál bele....
Engem nem b@sznak át, de nagyon sok vásárlót viszont igen.
Arra gondoltam, hogy olyan sok 4GB-os modult gyártottak le, hogy nem tudják hova tenni, valahogyan el kéne passzolni -
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Én a memória támogatási listával és mennyiséggel állok hadilábon.
Az általad linkelt procinál és az ASRock oldalán is 8GB-ot ír, pedig tudnak többet is kezelni eme teszt szerint.
Én most vettem akcióban ASRock J4105M (tudom mATX) meg Corsair Veng LPX 2x4GB DDR4-et összesen 36.680-ért.
De tényleg, miért? Nincs idejük tesztelni, ennyire kell nyomatni kifelé az újat, amit ráadásul sok esetben nem is lehet kapni?Tazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest