- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
EyEsOnU #11090 üzenetére
Egyrészt kijöttek az új Shuttle-ok, másrészt nem vagyok modder, csak annak képzeltem magam (meg tesómat)
Amikor meglesz a Shuttle-om arról logoutban írni fogok
Valószínű, hogy szülinapi ajándék lesz decemberben vagy valamennyire előrébb hozomAmúgy ugyanezt csináltam régen barebone topikban is, kismillió ötletet leirogattam, amiből nem lett semmi...
Ez a Shuttle projekt végleges már, csak idő és pénz kérdése. Kivárom a Z77 kijövetelét (addigra Ivy Bridge szerintem már pár hónapos lesz Shuttle tempóját ismerve...)
Szóval nagyon már nincs min ötletelni. Majdnem minden alkatrész le van már írva txtben.
Modding csak egy mesh modding lesz VGA oldalán, arra majd keresek moddert, mert két vágásra nem érdemes szerszámot venni, meg nem is bízok magamban.Aláírásom törlődik/változik is, szerencsére a kis Shuttle nem kerül kuka mellé.
-
R0sc0
csendes tag
válasz
EyEsOnU #9891 üzenetére
Koszi a valaszokat, megneztem a hazat, ebben akkor mar biztosan elfer a fent emlitett kartya. Viszont silverstone sugo 05b-t mindossze egy helyen lehet beszerezni itthon ujonnan. Esetleg kulfoldi oldalrol vettetek meg?
A procit meg elneztem, tenyleg mas a foglalata, koszi a felvilagositast
-
Attas
aktív tag
válasz
EyEsOnU #9876 üzenetére
Nézz körül máshol is..nagyon érdemes. Én az alaplapommal jártam így. Nálunk üzletbe 44k lett volna. neten láttam 39k, 35k és 33k ért is. 35k volt a befutó mert jók voltak a vásárlói visszajelzések az áruházzal kapcsolatban. Így is 3 helyről hozattam a cuccokat. A ház és a proci volt még hasonló, bár ott nem volt ekkora különmbség. Pick Pack Pontos üzleteket választottam így a szállítás is vagy ingyenes vagy nagyon olcsó volt. Szóval nézz körül jól.
-
zodo
nagyúr
válasz
EyEsOnU #9688 üzenetére
Ki tudja, semmi hír róluk.
FM1 -es lapokból is max. 3 gyártóról tudunk ebből kettő talán kapható nálunk is.
Asus F1A75-I Deluxe
Asrock A75M-ITX
Gigabyte GA-A75N-USB3 -
mrbig25
őstag
válasz
EyEsOnU #9671 üzenetére
Szia!
A Z68-as Asrock lapnál 49mm áll rendelkezésre a CPU foglalat közepétől a PCI-e sínig. A Kozuti-t nézegetve úgy látszik, hogy a talpa pont középen van, így a méretekből kiindulva a Kozuti-nál ez a távolság min. 51,5mm. Így -szerintem- minimálisan belóg a PCI-e sín fölé, ami nem gond, ha nem kell diszkrét VGA.
Ha nincs szükséged Z68-ra, akkor vehetsz Asus vagy Gigabyte H67-es lapot. Ott nagyobb a távolság egy kicsivel, így a Kozuti elfér egy diszkrét VGA mellett is.
A házba amúgy gond nélkül befér...azzal nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Posta, csomagküldés
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest