- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mentát #27616 üzenetére
tthom leírta mi ezzel a gond
ModeCom Feel 302 elvileg jó lenne, de a gyakorlatban 45-50 fokra fűti a 3,5"-os HDD-t, helyette noti HDD-t használnék, és ha kell a nagy tárhely külső rack-ben, vagy NAS-ben 2-3TB-s 3,5"-osat külön. -
tthom
senior tag
válasz
Mentát #27616 üzenetére
Röviden:
igen, extrém igény.
Bővebben:
- ITX lap ugye 17x17cm.
- 3.5 HDD 15x10x2.5cmNamost, ha a lap kitölti az általad megadott 20x20-at szinte, valamint hűteni is kellene a belerakott procit, akkor fölé nem mehet a drive. Mellé állítva meg azért nem, mert csak 7cm-t adtál meg magasságnak, valamint a 17+2.5-el szűkösen még beleférne a 20x20-ba, de necces. Valamint olyan szinten befűti magát ez a kis doboz, hogy nem érdemes vele próbálkozni. Én most építek egy házat, de mivel hűtést is akarok bele, mármint ami átszellőzteti, a 21x21x12 alá nem sikerült vinnem..
Ilyen viszont nincs a piacon, legalábbis én nem találtam. Ugyanilyet kerestem hetekig, kicsi, 3.5 belefér. De sajnos akkor nem volt. Vagy 20x20x7, vagy jóval nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged