Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz HUN_Sector #64744 üzenetére

Manapság nem követem a játékokat, de anno is ugyanez volt, hw igényben mindig volt ami indokolatlan és/vagy szarul megírt (portolt) cucc volt és sehogy nem lehetett hw-val utolérni. Vagy túl lassú volt vagy egyszerűen olyan jellegű hibája volt amit nem oldott meg (magas fps de mégis micro-lagok, töltési/streaming problémák futás közben, stb...). Hathatós segítség volt - nekem - leszokni a féktelen hw fejlesztésről... nézem ezt az 5090-et, technológiailag valóban eszméletlen, de hogy valaha gépbe tenném... 600W.
    A "kisebbek" is durvák, persze még csak a felsőház jött ki. Nekem még a B570-580 vonal is kicsit, de ha jól láttam az alá sem jön semmi? :F

Viszont utóbbi elég jól sikerült teljesítményre, kellemes meglepetés. Ott a driver lesz kérdés, nem tudom vannak-e még anomáliák, de emlékezve a 15 évvel ezelőtti Intel driverekre és, hogy ma is erről beszélünk, nem tudom mennyire jó jel. Ill. amit írsz itt is előjött, cpu overhead-ben mintha gyengébb lenne mint a többiek. Mondjuk ez is relatív, sztem nem vészes a grafikonok alapján, de nyilván lehetne jobb. Kíváncsi leszek a tapasztalataidra...

Új hozzászólás Aktív témák