Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz Mclovin #61060 üzenetére

Egy próbát megért egy másik venti hátha :)

Igen egyébként az AIO lehetne a következő lépés de nem nagyon szeretnék váltani, maradnék a léghűtésnél. Igazából nem voltak nagyra törő terveim, csak gondoltam ha már új konfig miért ne optimalizáljak még jobban. Egy kis felárat megér hogy a legjobb megoldást rakjam bele. Szűk már a rés amiben lehet mozogni, valószínű elég jól kisakkoztam anno mi a legjobb variáció. De nem panaszkodom, egy ekkora házban egy ilyen konfig 60 fok körül tartása szerintem bőven felülmúlja a "jó" kifejezést :) AIO esetében meg nekem annyit nem ér hogy még a pumpát is hallgassam. :D

Amit még sok SG13 build esetén láttam, hogy egy slim 92mm-s ventit exhaust 'belógatnak' a táp mellett. - Igen igen ezzel képben vagyok két éve amióta megvan az SG-13 azért kupálódtam sokat, rengeteget változtattam a gépen. Csak ugye eddig az L12S mellé nem fért volna be venti, most még talán bemenne ha elforgatom a hűtőt, de kiszereltem magam az elmúlt időszakban, rápihenek erre a kérdésre. Egyébként van jobb megoldás is a gyors kötözősnél: [link] Alkalom adtán ezt még kipróbálom, plusz itt még van pár mod ami elgondolkodtató..Feltéve ha barmolni akar az ember.. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák