- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
HUN_Sector #59095 üzenetére
Egy kérdés megért...
#59103 TESCO-Zsömle:
+1 a delid-relidre ha gari nem opció. Nekem pont most fog csinálni egy procit egyik ph! kolléga. -
Pista0001
addikt
válasz
Biosban a többi (pch, vrm, stb... nem tudom, miket ír a Giga bios-a) hőmérséklet is 50 foktól indul? Kicsit fura, hogy a fotókon minden minimum hőmérséklet 50 fok vagy több ...
Ahogy más is írta, a biosnak néznék utána. Van-e újabb, a version history-t végigolvasnám, hátha említenek temperature bug-ot
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
A szilikon esetében mit értesz? A gyári fém kupak alatti részre gondolsz? Azzal sokat nem tudok csinálni.
Pont azt. A kupak és a szilikon közti pasztát. Delid és újrapasztáz. Ha nem te, akkor valaki más.* Intel-nél ez egy időben komoly para volt és ha ez a gond, azon az se segít, ha nitrogénnel locsolod napestig.
Esetleg megpróbálhatod garanciálisan cseréltetni, de azt is max akkor, ha frisstiben, vásárlás után jelzed a problémát és még akkor is elhajthatnak, hogy kipróbálták, náluk jó...
* - Anno én 3db Intel procit pasztáztattam újra. 4-5k volt darabja. Lehet még most is hirdet itt az ember aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged