Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Graphics #52853 üzenetére

Köszi, persze hogy tudtam csak nem sejtettem.

Elméletileg a tecsőn lévő videók szerint nem megy 90W fölé a 10500. Mármint azon videók szerint ahol a 10600k stock órajelen nem megy 105W fölé. ;)

1 db 4 pin EPS elvileg 100-at biztonsággal el tud látni, aztán majd nézem mennyire lágyul meg. :D
    Ilyenkor csak figyelmeztet az alaplap hogy nincs bedugva a másik 4 pin de egyébként nem akadályozza az indítást jól tudom? Sose kellett még ilyet meglépnem ezért kérdezek hogy jók-e az infóim.

Még az is kérdés hogy ha nekem az 1 szálon történő minél magasabb órajel a lényeg, Intel cpu-ból van esetleg a 10500-nál olcsóbb lehetőség? Pl 10320 papíron 1 szálon többet tud, bár kevésbé időtálló a csak 4 mag, illetve kevesebb chache miatt.
    AutoCAD program az 1 szálon minél magasabb órajelet szereti és csak hirtelen burst-re van szükség a mi felhasználásunkhoz, nem dolgozunk olyan fileokkal ahol 10-30 perceken keresztül kell számolgatni. Bár nem tudom a chache kezelésével mi a helyzet, lehet ott elvesztem azt amit mhz miatt nyernék. :F

Ryzenből jelenleg amit látok hasonló árban az 2600x, de az gyengébbnek tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák