- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Graphics #52853 üzenetére
Köszi, persze hogy tudtam csak nem sejtettem.
Elméletileg a tecsőn lévő videók szerint nem megy 90W fölé a 10500. Mármint azon videók szerint ahol a 10600k stock órajelen nem megy 105W fölé.
1 db 4 pin EPS elvileg 100-at biztonsággal el tud látni, aztán majd nézem mennyire lágyul meg.
Ilyenkor csak figyelmeztet az alaplap hogy nincs bedugva a másik 4 pin de egyébként nem akadályozza az indítást jól tudom? Sose kellett még ilyet meglépnem ezért kérdezek hogy jók-e az infóim.Még az is kérdés hogy ha nekem az 1 szálon történő minél magasabb órajel a lényeg, Intel cpu-ból van esetleg a 10500-nál olcsóbb lehetőség? Pl 10320 papíron 1 szálon többet tud, bár kevésbé időtálló a csak 4 mag, illetve kevesebb chache miatt.
AutoCAD program az 1 szálon minél magasabb órajelet szereti és csak hirtelen burst-re van szükség a mi felhasználásunkhoz, nem dolgozunk olyan fileokkal ahol 10-30 perceken keresztül kell számolgatni. Bár nem tudom a chache kezelésével mi a helyzet, lehet ott elvesztem azt amit mhz miatt nyernék.Ryzenből jelenleg amit látok hasonló árban az 2600x, de az gyengébbnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged