Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Graphics #52831 üzenetére

Nem a vétel, hanem a használat utáni elértéktelelenedésre gondolok, ha ugyanazokkal a feltételekkel van bárhol olcsóbban, nyilván nem veszem a drágát, csak mi számít ugyannank a feltételnek... Én inkább oda megyek, ahol kevesebb a gond, alza, emag alapból kilőve, bármennyi is az ár, vannak más cégek, ahol korrekten, 5 perc alatt mindent el lehet intézni, pl a firstshop és a microstore is ilyen, mindkettő "kis" cégnek számít, viszont a parkoló az üzlet bejáratától 6m-re van (nem elmenni gond, hanem az idő, amíg pl az alzánál lemész a mélygarázsba, felliftezel, bepötyögöd a számot, sorban állsz, kiadják, visszabattyogsz a lifthez, leliftezel, kioállsz, az simán van 30 perc. Itt meg megállsz, bemész, helló, ezért a cuccért jöttem (vagy kiszállíttatom, és akkor garis gond esetén lesz ugyanaz, hogy pikkpakk megvan minden) és a kezemben van. . Szóval nem azt néztem, hol olcsóbb, hanem hogy annál a cégnél mennyi. De persze a jó kis chieftec fi 03-as gépház nincs sehol, szóval most bajban vagyok... :DD

Új hozzászólás Aktív témák