Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Itt viszonylag sok ajánlatot találsz 50K körül:[link]
Szerintem 8GB ram, 120/240GB SSD, jogtiszta OS amit érdemes minimumnak meghatározni.
El kellene dönteni még az elején hogy milyen videó kimenetre van szükséged, illetve mekkora tárhely kell helyben történő adattárolásra.Én úgy tudom a q9x0-nek az alaplappal összeépített hálózati tápegysége a gyenge pontja.
-
hegegabi80
addikt
Ha nincsenek nagy igényeid, akkor szerintem teljesen vállalható.
Itt aprón is vannak ilyen kis mini HP/Lenovo Brand gépek 30-40-50K árszegmensben. Bár ezeknél az a buktató, hogy pl. elég régiek, nem fejleszthető stb.
Én is ezeket nézegettem gyerkőcnek iskolához tanulás gyanánt, meg net, zene film stb célra. Fölös monitor, bill meg egér van itthon pl. hozzá.
Ami szerintem lényeges, hogy azért legyen min 4 magos cpu, 8 gb rammal, meg ssd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- 32gb ddr4 ramok
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi