- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
A videón én is néztem a helyet, jó lenne tudni, mekkora hűtő van benne jelenleg. A kép csalóka, mert az ODD alatt még van egy vastagabb fémkeret a házban, az is számít.
Codegány a tápja miatt volt felejtős, viszont most nézem, hogy mintha teljes méretű táp lenne benne, abból viszont van itthon egy igen jóféle Chieftec. Igaz, procihoz még nincs külön csati rajta (asszem, mert van vagy 6 éves), de átalakítót lehet kapni, és ha jól láttam, teljes méretű lehet a házban az ODD... Na, most elgondolkodtam...Eddig alapvetően elutasítottam a codegent a tápja miatt, mert amúgy pofára meg tetszik.
Az egyedüli baja talán a mélysége lehet, elég nagynak tűnik hátrafelé...
Mindenesetre köszi a tippet, most megint át kell értékelnem pár dolgot.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest