Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
AMD vonalon mozgok
és ha jól olvastam a BD-rip lejátsszással foglalkozó logout-os írásokat a 8200 már zökkenés nélkül viszi ezeket, még azokat is amelyek az ATI-csipszeteknél már procis rásegítést igényelnek.Egyébként nekem az a bajom az ITX-el, hogy amire szerintem jó lenne = izmosabb HTPC ahhoz drága és/vagy nem elég kicsi.Antec NSK13xx mélységben a legtöbb itx-háznál csak pár centivel kisebb, viszont belemegy egy mATX lap és amennyivel az olcsóbb abból már majdnem megvan egy X2 II 235e 45W, de a 240 alulfeszelve biztosan. És nincs kompromisszum, elfér a TV-kártya, perverzebbeknek egy duplaslotos ATI 5670 is
persze tudom ez már nem a klasszikus értelemben vett HTPC, de azt a feladatot is ellátja. -
zodo
nagyúr
Hogy mik vannak manapság, hihetetlen.

Nem voltam elég figyelmes olvasó.
Clarkdale, féle procival már tényleg jó is lehet a lapocska.
Bár, így igen drága lesz a végösszeg, ha csak a proci kb. 45-50k, ha a legnagyobb Gpu órajellel rendelkezőt veszem alapul. Core i5-661 / 900mhz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- BIOS topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és ha jól olvastam a BD-rip lejátsszással foglalkozó logout-os írásokat a 8200 már zökkenés nélkül viszi ezeket, még azokat is amelyek az ATI-csipszeteknél már procis rásegítést igényelnek.
persze tudom ez már nem a klasszikus értelemben vett HTPC, de azt a feladatot is ellátja.