- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Ha valaki minőségi bivaly erős SFX tápot keres, annak ajánlom figyelmébe a hirdetésem.

-
Grave_444
nagyúr
Már egy ideje megvan a Silverstone SG05 házam.
Hátha valaki ilyen házon gondolkodik, írok róla pár sort.
Maga a ház marha kicsi, ebben a kategóriában talán nincs is nála jobb vga szempontjából.
Elfér benne HD7850/7870, ha jól tudom épp hogy a HD7950, GTX680 is belefér.
Szóval, aki a lehető legkisebbet keresi, mégis korszerű, felső kategóriás gépben gondolkodik annak ajánlom.Szellőzésre abszolút rendben van, ezen én is meglepődtem, hisz csak 1 12cm-es venti tehető bele, viszont oldalt és felül lyukacsos. A gyári ventillátora halk és van rajt rács is a belső részén.
Persze ha szükséges könnyedén rá lehet szerelni többet is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anyagvastagsága közepesnek mondható, de nem hiszem hogy valaki erre akar ülni vagy 20 kilós monitort rakni. Nem recseg, nem rezonál, annak ellenére, hogy nem gumis a HDD rögzítő. (Mondjuk én tettem egy vékony gumit oda, ahol érintkezik a tartóval.)
A ház előlapi USB3 csatlakozóját az alaplapra lehet kötni, tehát nem kell hátra vezetni.
(Adnak hozzá átalakító, amivel az alaplapi USB2-re is rá lehet kötni.)Az adatlapomon lévő gép van a házban.
Ha bármi kérdés lenne szívesen válaszolok, képeket csak karácsony után készítek, ha már lesz vgam bele. -
Grave_444
nagyúr
-
-
-
Grave_444
nagyúr
De én volram csak nem emlékszem a számokra.
Ceaser: azért ilyen a táp, mert ez járt a házhoz 38-ért.
Mrbig25: Most hangos vga van egy darabig a gépben, mert átvertek és a rendőrség sem foglalkozik vele... Amúgy a táp szerintem nem hangos, igaz max 220W-ra tudtam terhelni.
-
Grave_444
nagyúr
Nem tudok pontos értékeket írni.
Nyáron melegebb volt, ősszel hűvösebb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oldalról elég levegőt kap a vga, amúgy se nagyon melegedős a 6850.
Gyárilag kapsz előre és jobb oldalra ventiket. Az elöl lévő nálam 5V-on ment a hangja miatt a másik 7V-on.
A hdd mögé tettem még egy 12-est úgy már jól szellőzött, mert felül ugye szívott a táp. -
Grave_444
nagyúr
350W-os FPS az tuti van, de szerintem 250-es is.
Az elite 120 is jó ház, de az SG05-nél azért nagyobb. (SG05 10literes, a másik majdnem 20)
Abban nincs porszűrő elöl, de az első venti is oldalról szívja a levegőt és nem igen porosodik.
Felül van ilyen lyukacsos lemez, amit az olcsóbb CM házakban porszűrőnek neveznek.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Gondolom igen.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Samanbacsii
üzenetére
H61-es lapom van és nem K-s procim szóval nem.
Linx-et futtattam és a legmelegebb mag 75 fokos volt, játék alatt 65-70 fokon megy 2000-2400-as fordulaton.
Az oldalsó 8m-es venti 7V-on megy, az elsőnek nagyon búgó hangja volt, ezért az 5V-on..
Egy 1200-on forgó nexus venti a leghangosabb a gépben, terhelés alatt a proci...
Szerintem ami olcsó és tuti befér: Xigmatek Praeton LD964, esetleg Cooler Master Vortex 211Q. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Samanbacsii
üzenetére
A proci pont hogy nagyon melegszik, kicsi a hely és a vga pár centire van tőle...
Írtam is hogy nem árt egy másik procihűtő bele. 2500-as fordulaton ez is lehűti, de úgy már hangos.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)