- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #17904 üzenetére
Most nézve akkor már inkább EZ mert ez z87 és egy árban van kb a h87 asussal.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Grave_444 #17892 üzenetére
A mostani lapom ( adatlapomnál) tudásával megegyező itx lap kb másfélszerese árban.Ha csak a lapot cserélném is minimum egy 20 -as árban.Váltás csak úgy érné meg , ha haswell-re történne , úgy meg már alap és a proci is cserés az meg már rengeteg.
(#17893) Gaben01 girs of war hogy fut hd 4000 -en?
-
viperabácsi
addikt
Ja és a Noctua oldalán minden toronyhűtő kompatibilitási listájában benne van a te lapod.A hátlapi merevítőknek elvileg nem szabad zavart okozni a kompatibilitásban.
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Üdv
H81 és H87 chipset között mi a különbség (itx - formátumnál?)
-
viperabácsi
addikt
akkor inkább ez a lap legyen?
A másik kérdésre mit gondolsz?
-
viperabácsi
addikt
egy kérdésem lenne .ebben a lapban ez a proci tudna menni turbo frekin?A h87 -es lapon pci-express 3.o a videócsati?
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
MontyCrew #17223 üzenetére
Intelnél maradva Ez jó lehet?
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Igen én is gondoltam , hogy nem lenne egyszerű.Azért kérdeztem , hogy van -e valakinek mert , ha le tudná mérni levett burkolattal a ház szélességét akkor egyből kiderülne minden.
Amúgy nem áll tőlem távol a kihívás mert ezek is kihívások
A fa kész a másik még alakulóban.A carbon szövetből a lapokat saját magam gyártom.
(#16343) F34R ezek nem vonzanak mert ez tucatcikk, belerakni egy gépet egy számára gyártott házba az SNASSZ számomra
-
viperabácsi
addikt
Üdv
valaki rendelkezik közűletek Fractal Design Node 304 házzal?
Érdekelne , hogy a szélessége mekkora ?Bele fér -e a ház hátlapcseréjével egy matx alaplap?
24.4x24.4 a lap mérete.
-
-
-
viperabácsi
addikt
Üdv ERRŐL a lapról mi a vélemény?A jelenlegi konfigomban(adatlapomon) cserélném ki erre a lapot .
-
viperabácsi
addikt
válasz
johnrambo2 #15139 üzenetére
ssd legyen 60 gb mert kevés a 30 gb
-
viperabácsi
addikt
Találtam egy ILYET szerintem ideillik
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Ez egész korrekt gépezetnek néz ki.
Kár ,hogy egy "ház ára"-lehet. -
viperabácsi
addikt
Hali urak.
Tudnátok nekem mondani olyan konfigot amivel símán lehet netezni filmetnézni és youtube 720 p sem akasztja meg.
Kislánynak lenne max flash játékok mennének. Nem ártana ,ha lehetne később videókártyát is belerakni .
-
viperabácsi
addikt
Ha a legjobbat keresed : ÉN RÁ SZAVAZNÉK
-
viperabácsi
addikt
tudom urak , hogy itt nem hirdetünk de lenne egy fölösleges Ilyenem
-
viperabácsi
addikt
válasz
EmThor #12430 üzenetére
Hali
Én figyelemmel követem a topikot és láttam a m-atx lapot ajánlották.Én most vettem egy Asus p8 z77 m-pro m-atx lapot .Amikor beraktam a vga -t akkor szembesültem vele hogy a 2 slotos videókártya kitakarta az 1 db bővítőhelyet ahova hang kártyát lehetett volna tenni.Nem biztos , hogy bővíthetőbb konfigot kapsz m-atx lappal.
-
viperabácsi
addikt
Üdv urak
Érdekelne , hogy van egy Ilyen alaplapom win 7 32 bit home basic oprendszerrel és egy xbmc-vel.A problémám az , hogy xbmc lejátsza a filmeket akadás nélkül , viszont you tube még 320 pixeles felbontásban is akad !
MI LEHET A PROBLÉMA?radi8tor1 mi a tipusa a lapnak?
-
viperabácsi
addikt
Üdv urak tudnátok mondani egy itx lapot amiben lehet turbo módban hajtani egy
ivy i5 - 3570 T procit ?Ne legyen túl drága inkább ár/érték arány számít!
-
viperabácsi
addikt
válasz
Pista0001 #11518 üzenetére
közben van még egy delikvensEz még tutibbnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Kompakt vízhűtés
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Elden Ring
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest