- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HeavyToys #20838 üzenetére
AMD Athlon 5350 APU
Aida64 (v4.30.2900) tesztek:
CPU Queen: 14745
CPU PhotoWorxx: 4035 MPixel/mp
CPU ZLib: 95.7 MB/mp
CPU AES: 4660 MB/mp
CPU Hash: 941 MB/mpAida64 GPGPU:
(szöveges jelentés) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #20825 üzenetére
Hálózaton NAS-om van.
Merci: 2 eszköznek van táp.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
okosabbtojás #20779 üzenetére
Tied 2 magos 1.8GHz, másik 4 magos 2GHz.
Erősebb CPU.
Kontra: szerintem nagyobb fogyasztás, de lehet az se, mert más fajta CPU van benne.dlaccc:
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
okosabbtojás #20776 üzenetére
Áruld el mit vezérelsz vele. Kíváncsi vagyok én is.
Szerk:
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem AMD-vel jobban jársz... most jelenik meg AMD Athlon 5350, erre rakni kell egy csendes hűtőt, és 50W-al nagyon maximum mindent kiszolgáló médialejátszó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fero02 #20725 üzenetére
Ha már a keresőt linkeled, akkor paneltápos ház.
ShinjiNo: semmilyen preferenciád nincsen? Bármilyen lehet?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Úgy néz ki a hivatalos startja Április 9 AMD Athlon 5350-nek.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #20692 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
#75912448 #20664 üzenetére
Kösz a linket. Ha tényleg olyan halk, mint mondja, akkor lehet rajta hagyom a gyári ventit (bár azért vannak kétségeim).
Ha idle 25W, load 50W, akkor picit sokat fogyaszt a lap. De az is lehet valami bitang tápot rakott rá, aminek elég rossz hatásfoka van ilyen kis áramfelvételnél.
HookR:
Ez marha jó!
Légipostával 29000. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #20630 üzenetére
Iponnál már 2 hete kapható az APU, napról napra olcsóbban.
kovsol: miért félsz ennyire a gyári hűtéstől? Ha zavar a venti hangja, akkor szedd le.
Osibaa: köszi az infót, Bluechip ezek szerint szeret úttörő lenni ezekben a dolgokban. ASUS majdnem csúcs ITX lapját is csak náluk lehetett előrendelni anno.
Ennyi infó neked kevés az APU kérdés eldöntésében?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Európai webshopokban már kapható ASRock AM1H-ITX (90-MXGT70-A0UAYZ) alaplapja 47 EUR kezdőáron.
Remélem hamarosan itthon is elérhető lesz. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fero02 #20582 üzenetére
Már bocsi, de te rugózol rajta én már 1 éve eladtam a tápot és megfogadtam, hogy bármennyire is energiatakarékos/hatékony a platinum táp, de soha többet! Viszont reagálok, mert elbeszélünk egymás mellett. A prémium alkatrészekkel rendelkező termék vásárlójának vannak elvárásai, ez szerintem nem újdonság.
Ha valaki Mercedest vesz, akkor elvárja, hogy ne legyen akkora szélzaj benne, mint egy Suzukiban. Érted a párhuzamot ugye? A gyártók szeretik ráfogni, hogy a tápnak nincs semmi baja, mert másik alaplappal rendesen muzsikál, de akkor kérdem én miért nem zenél egy olcsóbb táp ugyanazzal az alaplappal.
Amúgy az én tápomra 10 év garanciát adtak az átlag tápokra 3 évet, az olcsóbbakra 1-2 évet szoktak. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Osibaa #20352 üzenetére
Úgy nézem március 28-ra várható ez a lap: ASROCK AM1H-ITX
Szóval áprilisban már itthon is biztos lehet kapni. 15000 Ft nem rossz ár érte. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szabó0922 #20511 üzenetére
Alaplapnak mondjuk ezt: ASUS Z87I-PRO (lehetőleg C2 steppingest - gyártói cikkszám: 90MB0H30-M0EAY5)
Processzornak pedig Intel i7-4770K -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #20418 üzenetére
Ebbe szerintem itt ne menjünk bele. Van tuningos topic.
Amúgy nem feltétlenül kell a procit húzni. Lehet önmagában erős az a proci (pl i7-4770K).
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hát most kell ezt megtalálnom.
Márciusban startol Kabini asztali APU-ja. Athlon és Sempron néven.
"Athlon 5350 a tervek szerint 54 dolláros árcímkével indít" ez eléggé best buy egy 4 magos 2GHz-es APU-tól.MSI-től egy lap hozzá.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor lehet nem ugyanarról beszélünk. SBS és OU filmek nem azonosak a BD3D filmekkel. Méretük általában 2x akkora, mint egy normál BluRay filmnek.
Amúgy azért is gondolkoztam el i3-as procin, ha már áldozok rá, akkor lehetne erősebb is a gép egy kicsivel, mint eddig volt. Brazos nem tudta lejátszani a fullHD Apple Quicktime mozielőzeteseket sem. (apple.com/trailers)
Honkydoo: kösz a tippet, de nálam médiaplayer nem játszik. Már 5 éve eldöntöttem ezt.
Főleg a kütyük számának minimalizálása érdekében. -
radi8tor
MODERÁTOR
Gigabyte GA-J1800N-D2H is jó lenne, ha 3D-képes lenne. Erről esetleg van valakinek infója? Viszont ez elég gyengusz.
HookR ajánlotta ezt a lapot egy másik topicban: Gigabyte GA-H81N. Ennél van HDMI 1.4a támogatás.
Csak ebbe a procik 20k-nál indulnak.Viszont ezzel a procival szemezek: Intel Core i3 4130T Boxed
90W-os picoPSU-m van 102W-os téglával. SSD és USB-s BD író/olvasó menne csak rá.
Ez lenne a legjobb nekem? -
radi8tor
MODERÁTOR
Brazos E-450-et manapság mire érdemes lecserélni?
Hasonlóan kis fogyasztású lap (estleg lap+cpu kombó) érdekelne. -
radi8tor
MODERÁTOR
Anno ez a ház elég jól bevált, igaz nagyobb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #20142 üzenetére
A mérete miatt. Ennyi mindent nem tudsz ekkora házban elhelyezni semmilyen más gyártó termékével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest