-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
Van valami alternatíva A9x14 helyett? Alapjáraton forogna a dolog házból kifelé terelné a meleget.
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #55105 üzenetére
Táp nem sokkal több, mint egy minőségi sfx... Nálam csak a VGA miatt nem lett beköltözve...
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #55103 üzenetére
Ház már van egy felesleges... LOL
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #55085 üzenetére
Az a bajom a K39-el, hogy a 20cm-es VGA még mindig nagy egy kicsit... Egyventisbe meg nincs olyan ami most van, csak gyengébb...
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #55050 üzenetére
Also ventik fordítottak. A képen is látszik a lapátforma...
-
Crabface
senior tag
ASRock x470 Fatality lapban volt unlimited power opció az OC beállítások között. Így átlagosan 180w volt allcore boost alatt, overclock esetén pedig addig emelte a feszkot és az órajelet a lap, amíg nem volt thermal limit. Cinebench alatt hwinfo szerint nem egyszer felugrott 240w-ig... Küzdöttek is a Noctua Industrial ventik a radiátoron.
4.4GHz allcore boost volt a vége...
-
Crabface
senior tag
Csábító, de a kis mikróm cukibb.
-
Crabface
senior tag
Új Noctua cucc: [link]
NR200-ba megjött a szuper cooler.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #54460 üzenetére
Miért lenne gáz? Én intel stock coolert is használtam az üveglappal.
-
Crabface
senior tag
Torrent Nano : [link]
-
Crabface
senior tag
válasz
flashpointer #54224 üzenetére
NR200-ba pontjólesz
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
válasz
fatpingvin #54176 üzenetére
Itt: [link]
-
Crabface
senior tag
válasz
Archttila #54156 üzenetére
Teljesen mindegy milyen venti/mennyit hazudik rá a gyártó sajnálatos módon én már minden ventit zavaroan kihallok a gépeimből, egy két noctuat leszamitva.
Vokt egy Asrock X470 Fatality lapom, ott majdnem minden második inditasnal a quiet mode normal lett újra indítás után.
-
Crabface
senior tag
válasz
Apollyon #54043 üzenetére
Founders Edition 1080ti, 250w. Nekem egy gigabyte 3060ti gaming OC volt az 220w-ot bekajolt. És a három venti meg a flow through dizájn miatt az egész házat befűtötte magán kívül. Blower kártya meg hátul eregeti a nyolcvan fokot és a házban csak a backplate fűt minimálisan. De értem, hogy sokkal újabb és tele van tachnologiaval meg future prooffal.
flashpointer: Vanguard-ban tökéletes volt a dlss. Mással jelenleg nem játszom amiben egyáltalán lenne ilyen funkció.
-
Crabface
senior tag
Ezzel találkozott már valaki? [link]
-
Crabface
senior tag
Felraktam ma a rácsos oldallapot az nr200p-re, mert holnap LAN és nem akartam az üveggel cipelni a gépet. A CPU és a GPU hőmérséklete is magasabb lett, mint az üveggel. Na ezt magyarázza meg nekem valaki.
-
Crabface
senior tag
Megjöttek a Redux ventik, a p12 meg megy a járdaszegélyre...
-
Crabface
senior tag
Ezek szerint túl jó a fülem vagy túl alacsony a noisefloor... Én hallom őket, még minimum fordulaton is sajnos.
-
Crabface
senior tag
válasz
FireKeeper #53927 üzenetére
Nálad nem nyekeregnek a P12-ők?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest