- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
Ömlesztve a válasz mindenkinek:
- A ref 6800 köszöni jól van az A4-SFX-ben is full boost, jelentős hűtési tartalékkal...
- NR200 nem lesz! Volt, ellenségemnek maximum...
- Sama IM01 jónak néz ki... fehéret honnan?
- Jó az a Dan ház. De házra nem várok, hogy majdmajd valamikor majd... ezzel is beszptam már. Mérete, felépítése amúgy jó lenne.Még a végén ebayes Ncase/Sliger lesz ebből...
-
Crabface
senior tag
Elgondolkoztam a ház csere dolgon. Azaz már egy ideje filózom a dolgon.
Nr200-hoz hasonló házat szeretnék, ami azért kisebb annál... Vagy ha nem kisebb akkor jobb helykihasználással rendelkezik.
I5+ref 6800 menne bele, sfx táp, nvme, esetleg ventik pluszban. Risert mellőzném.
Van valami ötlet?
-
-
Crabface
senior tag
Király!
-
Crabface
senior tag
válasz
viperabácsi #57262 üzenetére
RTX A2000
-
Crabface
senior tag
Tulajdonképpen mi a baja a foglalatnak? Mert én nem látom rendesen
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
válasz
FireKeeper #57041 üzenetére
Nálam rx6800+sf750-el nincs cw... Bezzeg az alaplapom sikitott amíg a low power state dolgokat ki nem kapcsoltam.
-
Crabface
senior tag
válasz
Qkackca #56955 üzenetére
"Mármint tartsunk távol a nézegetéstől? Vagy netalán segítsünk"
Mostani overkill konfig egy nagyobb házban mint ami most vanvagy
Kicsit gyengébb konfig, ami még mindig megfelel a jelenlegi felhasználásnak de sokkal kisebb ház mint a mostani
Ez a két fő irányvonal lebeg egyelőre a szemem előtt... Vagy a harmadik, hogy nem csinálok semmit és élvezem azt a házat ami miatt az egész itx dolgot elkezdtem négy éve.
-
Crabface
senior tag
válasz
Grave_444 #56662 üzenetére
Anno a Geeek A50-ről váltottam a H210-re, hogy nagyobb ház, könnyebb szerelni, hűteni, stb. Azon kívül, hogy nagyobb, semmi előnyt nem hozott sajnos... El is adtam és költöztem tovább az SG13-ba.
Mivel már többször előkerült a H210... tegyél egy próbát. Ha ha beválik akkor jó, ha nem jó, akkor legfeljebb eladod. Sok vesztenivalód nincs szerintem.
-
Crabface
senior tag
válasz
Grave_444 #56614 üzenetére
A "kémény" elrendezés nem rossz, de akkor csakis lentről-felfelé. Se hátul, se elől ne szellőzzön, szerintem.
H210-ben nekem azért volt szop@s rendesen amikor elszabadultak a vizes indulatok... Temészetesen az én hibámból. Majd mindent eladtam és teljesen a nulláról kezdtem a gép összerakást annyira felhúztam magam.
-
Crabface
senior tag
válasz
Grave_444 #56612 üzenetére
Szellőzéssel nekem nem volt gondom, az alábbi konfiggal:
Elől-felül 3x noctua S12a
i5-10400 - Kraken m22 hátra felrakva
Gigabyte 3 ventis 2 slotos GTX1080ti
ATX tápA táp takarólemez nincs nagyon közel a kártyához? Kivehető?
2 slotos kártya sfx táppal okés, mert perforált. Atx táp miatt onnan nem lehet friss levegőt szerezni. Nem kivehető és maximum 2.25 slot kártya fér be, annál vastagabb konkrétan feszül a pcie slotban.
-
Crabface
senior tag
Én már inkább nem is írok ezzel kapcsolatban... Kinek mi tetszik úgy használja a hardvert...
-
Crabface
senior tag
Ezekkel a hőmérsékletekkel semmi baj nincs, sőt....
Az első fordított venti szembe fúj a táp ventivel? Érdekes megközelítés... És szerintem ha kiveszed a vga alól a két ventit, akkor sem fog változni érdemlegesen a hőmérséklet.
Cpun torony hűtő van? Mert akkor a hatol be felül ki az optimális.
-
Crabface
senior tag
Sziasztok. Házat keresek megbízásból, az alábbi feltételekkel:
- rövid ATX táp
- 3.5"-os HDD hely (1-2)
- Lehető legkisebb legyenKét slotos <25cm vga menne bele, két memória slot elég (itx, matx), 95w proci levegővel hűtve egyelőre, 2x nvme ssd.
Minden ötlet érdekel, új vagy használt is.
-
Crabface
senior tag
válasz
flashpointer #56465 üzenetére
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #56389 üzenetére
-
Crabface
senior tag
válasz
FireKeeper #56370 üzenetére
Banán nem volt?
-
Crabface
senior tag
válasz
flashpointer #56239 üzenetére
Igen, nekem ilyen riser van a Dan A4-SFX-ben is. És a K39-ben is gyárilag ez volt, ADT.
-
Crabface
senior tag
Valaki használ innen Z490i/590i Aorus Ultra lap + A9x15 chromax cpu venti kombót? Kínlódok egy jó ideje már a "smartfan" bios fícsörrel, de sehogy sem az igazi.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #55983 üzenetére
Én eléggé, hogy is mondjam, "nem kedveltem" ezt a cooler master házat. Akár mennyit kínlódtam vele nem jutottam dűlőre és sajnos egyszerűen nem tudom megérteni, miért is annyira jó.
Leírásod alapján, amit keresel az nem az NR200, hanem a Sama IM01
RazoR: Privátban adok infót, nem tudom mennyire szeretne hirverést.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #55971 üzenetére
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #55971 üzenetére
Az sfx-l tápot csak oldalra tudod felrakni, a gyári helynél egyel feljebb. Így felülről az első ventit ki kell venni...
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #55934 üzenetére
Kisebb, drágább, rondább... Szerintem
-
Crabface
senior tag
válasz
fatpingvin #55906 üzenetére
Elvileg kettő m.2 mehet bele.
Pferi: Annyi kérésem lenne hogy tudnátok olyan Diplayport-HDMI átalakítót vagy kábelt ajánlani ami vinné a 2560x1440 165 Hz-es felbontást?
Soros/vga port helyére van hdmi addon elvileg. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest