- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
Srácok le a kalappal Kékcsippesek elött , ma jött meg a csere deskmini hibátlan.
-
viperabácsi
addikt
Ha már videókártyával offolunk , akkor hagy kérdezzek én is ezzel kapcsolatban. Melyik az a legerősebb LP vga amin nincs táp csati ?
-
viperabácsi
addikt
Kérdésem lenne 3000g helyett 3200g vagy 3400g csak filmezni fogok róla meg esetleg netezni.
lenne érdemi előnyöm 3400g vs 3200g ? -
viperabácsi
addikt
Na urak ,csak jelzem cserélik az asrock deskminit úgy néz ki gyári hibás az M.2 foglalat , azt állapították meg. Amennyiben nem tudják beszerezni akkor vissza adják a pénzt ( ramot is visszaveszik )
Ha ez így lesz akkor van 1 jó pontja a Bluechip-nek. -
viperabácsi
addikt
válasz
AxBattler #57082 üzenetére
Rick4 Az a gond , hogy céges számlás így elállás nincs
HTPC lenne vettem bele
Kingston Fury Impact DDR4 3200MHz CL20 16GB Kit2
Meg egyenlőre apróról egy 3000g athlont.
Az ssd egy samu 981a nvme lenne .
Csak 1080p filmek mennének róla egy Benq 1110 projektorral.
A proci később átkerülne a mortarból Ő meg kapna egy 5700g-t. -
viperabácsi
addikt
Én annak idején a Bitfenix Prodigy-n nyitottam magamnak szemből nézve ablakot mert nekem is pont így fért csak el az asztalon. A gyári teli előlapot lecseréltem egy fekete ház rácsoséra , az elejébe raktam egy 20cm gyári ventit a tetejébe kifelé fújóra 2 db 120-as gyári ventit, így vállalhatóak voltak a hőfokok.R5 2600 és egy RX 580 8gb volt benne az RX-nek a ventijét nem is hallottam soha !
Azóta már dobozában pihen. -
viperabácsi
addikt
Nem igazi itx de elvetemült az biztos !
-
viperabácsi
addikt
Én sem adnék soha ennyit érte .
Az a gáz , hogy 1,5 éve vettem egy MSI MAG B550M MORTAR WIFI Matx alaplapot 41 K -ért ! Most a JELENLEGI ÁRA !
Na ez a szégyen !Mivel csak igput használok , meg rendeltem az Asrock Desk mini x300 -at mégis csak ház , táp , alaplap egyben 75K.
-
viperabácsi
addikt
válasz
tippm86 #56761 üzenetére
Igen ! amire használnám mindenképpen egy G-s proci a megoldás D--VGA nélkül.
Amúgy számolgatva nem " olyan rossz " a 75K.
Ami benne van :
Alaplap
Ház
Táp
Ha el kezdenék egy itx konfigot ( ismét , volt egy ASUS ROG Strix B450-I Gaming -s gépem R5 2600 -al és SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 8GB-vel ) az sem jönne ki SŐT !
Ha AM5 / ddr5 akkor meg csillagászati az ár ! -
viperabácsi
addikt
Akkor már inkább apróról egy 5600G most 45K körül kifogható .Ennyi erővel a mostani konfigom is jó lenne
Ryzen5 5600g + MSI MAG B550M MORTAR WIFI + CORSAIR 16GB Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 + HP EX900 SSD
De külön gépet szeretnék , nem kísérletezgetnék különböző médialejátszó -val kb attól többre becsülök akár milyen mini pc-t.
Vettem egy Chromecast with Google TV-t , azt meg frissítették android 12 -re azóta nem minden működik megfelelőenAxBattler brand gépből is csak ryzent vennék ,azok meg nem nagyon vannak ( HA-n ) , ráadásul azokban a fejleszthetőség szinte kizárt.
Azért gondoltam az X300-ra , mert most beletennék egy 3400G-t HA-n kb 30-35K ) mellé 2x8gb 3200mhz ramot ssd -ket ( az van itthon ) egyenlőre. Ha normalizálódik a ddr5 / AM5 ára akkor asztalit lecserélve ( proci x300-ba ) be többi elad , fejlesztenék egy kicsit az x300-as konfigon.
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #54224 üzenetére
Tegyél képet fel , ha belefaragtad. Ha ez bele megy akkor nekem is van remény az MATX B550 M Mortar wifi lapra.
-
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Tudom ITX topik ,de lenne egy kérdésem. Szeretném ezt a konfigot betenni a legkisebb méretű házba .
Ryzen5 5600g+ AMD Wraith Cooler ( RGB -s gyári 2700x hűtő )
MSI MAG B550M MORTAR WIFI
CORSAIR 16GB Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16
HP EX900 SSD meghajtó, 250GB, M.2 2280
Western Digital 500GB M.2 2280 Blue 3D
Tehát a legkisebb méretű mATX házat keresem , ami be is szerezhető, és nem kell eladni érte az egyik vagy mindkét vesémet
Tápnak egy felx atx -ben gondolkodom. -
viperabácsi
addikt
Üdv ! Valaki használ itt ASRock DeskMini X300 -at Ryzen 5 5600g-vel ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
cinemazealot #53962 üzenetére
AHA !
Ezt mi értelme berakni egy mai gépbe ? -
viperabácsi
addikt
válasz
AxBattler #53482 üzenetére
Itt egy régebbi videó gameplay
Itt is hasonló tápot használ. Nekem van egy a videóban szereplő tápom , de lebeszéltek anno az ilyenfajta próbálkozásról. -
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #53098 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
válasz
#16939776 #53093 üzenetére
A táp kocka gyári
230W - 7000Ft
Model: HSTNN-LA12
Adatok: 19.5V 11.8A
Csatlakozó: 7.4 x 5.0 mm
A z én Z3-ATX-200 is gyári kábelezés ezért nem lehetne összedugni most. A kettő nem egyezik , egyik sincs kókányolva ( nem is szeretném ) ezért kellene átalakító.Eddig egy normál ( hozzá illő csatis ) 19V -os ASUS adapterrel volt használva gond nélkül , de az csak 60 w -os volt.
-
viperabácsi
addikt
válasz
PROTRON #53087 üzenetére
Nekem van egy ilyenem : PICO-BOX Z3-ATX-200
ehhez kellene nem arany árban táp -
viperabácsi
addikt
válasz
zsirfecske #52983 üzenetére
Proci csere előtt ( R5 2600 ) ugyan ezt a konfigot Rx 580 8gb vel együtt elvitte BQ SFX 350 táp gond nélkül.
Ha SF 450 lenne , de platinum azzal nyernék valamit , vagy elegek a Gold szériások , és mégis inkább a 600w ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
Crabface #52975 üzenetére
Pont tápot akarok venni , nem tudok dönteni SF450Platinum és SF600 Gold között.
Konfig amihez kellene :Lap :ASUS ROG STRIX B450-I GAMING
Proci : Ryzen5 5600g
Ram : Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16
VGA : (egyenlőre maradna ) SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 8GB OC
SSD 1 : Western Digital 500GB M.2 2280 Blue 3D
SSD 2 HP EX900 250GB M. 2 PCIe
Hdd 1tb notbook vinyo -
viperabácsi
addikt
Valaki használ itt Cooler Master NR200P kuckót , Tapasztalatokat megosztaná velem ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
zsirfecske #52897 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Valaki meg tudja mondani hangban mi különbség van egy
Corsair SF450 450W Gold és egy
Corsair SF450 450W Platinum tápegység között ?
Az érdekelne kell e a platinum , vagy jó a gold is.
-
-
viperabácsi
addikt
HI ! Valaki meg tudja mondani , hogy milyen hosszú PCI Express PCIe3.0 16x Riser van egy Rocket felépítésű házban ?
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
hegegabi80 #48135 üzenetére
Az asus deszka helyett inkább egy
GIGABYTE B450M DS3H -t vettem volna. -
viperabácsi
addikt
válasz
hegegabi80 #48129 üzenetére
Azzal a vrm hűtéssel szerintem felejtős .
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Kompakt vízhűtés
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Elden Ring
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest