Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
PROTRON
üzenetére
ez DIY lesz, kemény fába vágtad a fejszéd. még drágán se nagyon van jó kiosztású és jó minőségű bill, főleg ha mechanikusat keresel. én is így kezdtem, aztán végül szállítással áfával egy 300 dolláros vezetékes lett belőle... szóval nincs jó irány.
ui.: mondjuk a DIY veszélye meg az, hogy vagy sosem lesz kész, vagy sicher nem lesz olcsó. én megnéznék egy Keychront vagy egy Akko-t, igaz, hogy a 15k picit több, mint duplája lesz, de a hajad nem fog kihullani. a legújabb Keychron-ról jókat olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Assetto Corsa Rally
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Ford topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- További aktív témák...
- ASRock H110M-HDS LGA 1151 alaplap
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő