- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegegabi80 #55733 üzenetére
Majd adnak ki hozzá egy BIOS-t ami tönkreteszi
Szerintem itt épeszű ember hónapokig nem fog megvenni ennyiért PC-t. Az új Ryzen CPU sem dob annyit, szerintem, ami megérné. De mivel majd kivonják a régieket, majd csak az újak lesznek, akkor meg, ha kell, akkor meg fogja venni az ember. Bár szerintem ami itt az országban történik, az emberek azt fogják csak megvenni, ami feltétlenül szükséges. Mint az új iPhone 14 Pro(sarcasm).
-
-
Azért az komoly srácok, hogy az NZXT H1-emről levettem a burkolatot és kb -10°C-ot csökkent minden. Valami plusz ventiket be kéne súvasztani.
-
válasz
#25954560 #54805 üzenetére
Én nagyon sokszor beleesek abba a "hibába", hogy kinézet alapján ítélek. Pl aki hajléktalannak néz ki, mert annyira nem ad a külsejére, és ilyen trehány azzal nem szoktam foglalkozni. Volt már, hogy venni akartam kéz alól valamit, megláttam, hogy kihez megyek, sarkon fordultam és eljöttem. Ezért is fogadtam meg, hogy számtech cuccból soha nem veszek használtat!
-
Srácok elakadtam szeretnék helpet kérni. Sosem volt még vízhűtésem. Az AIO hűtőből 2 kábel jön ki. Gondolom a 4 eres megy a lapon a CPU-ra, a másik(3 eres) a pumpa az meg cha_fan-ként?
-
válasz
Mclovin #54765 üzenetére
Megsasoljuk, most megnéztem előtte a jelenlegi configot. Nem tudom mennyire lehet hinni egy sima egyszerű zajszintmérő app-nak, de hasonlóban 50dBa körül ment, terhelve a következő értékekkel:
Rá kell vegyem magamat, hogy szétborítsam ezt és kipróbáljam a H1-et. Amúgy ha a H1-et icipicit magasabbra emelték volna, hogy egy venti beférjen alá, illetve lyukacsos lenne a teteje, akkor lehet még jobb lenen a hőfok. Az lesz majd a V3 biztos
-
válasz
FireKeeper #54760 üzenetére
Itt van mellettem a V2 amúgy, még bontatlanul(de elvileg 750-est raktak ebbe már). Hamarabb megvettem, mint a videókat néztem volna(hörcsög
), és kicsit elriaszt ez a 47dBA, így lehet ki sem bontom, szeretem, ha ultracsendes a gép. Mi lenne ha nem használnám az AIO-t és a mostani cooler lenne helyette, ha elfér.
Játék nagyon kevés, akkor pl a VGA-nak megjön a hangja, de nem zavaró annyira, legalábbis fülesbe. Konkrétan fogalmam sincs, hogy a jelenlegi Thetis-nél mit mérnék, de ez halk, csak nagy. Azért vicces, hogy akárhány tesztet nézek az NR200/P/MAX változat szinte toronymagasan mindent visznek...
-
válasz
FireKeeper #54758 üzenetére
Kérdés, hogy amúgy a tápja mennyire jó, mondjuk egy SF-hez képest. Nem vagyok egy OC-s fajta, a procim még UV-olva is van, és szeretem ha csendben van mellettem gép. Most a 2700X-es a gyári hűtő van, ez nem hangos nekem. Az épített NAS-omba a 120-as ventit messzebbről jobban hallom, mint a normál gépemet jelenleg
-
válasz
Mclovin #54756 üzenetére
Nem jó a listening-em, meg most nem is volt időm megnézni rendesen a vidinyót, csak beletekergettem az engem érdeklő részhez, és hangosnak tűnik, meg amellé melegnek is. Venti forgatással jobb lett a helyzet. 4000 az nagyon sok azért. Fene tudja, hogy pl az én alaplapom tudja-e kezelni.
De ha ő max fordulaton tudja ezt a 70-80°C-okat generálni, akkor mennyi lehet kisebben. Én az a fajta vagyok, hogy a fejemet fogom, ha 65 fölé megy bármi
Nem tudom így megéri-e ez a ház(52k).
-
Dzsízösz gyerekek, ez az NZXT H1 v2 tényleg ilyen hangos?
-
Srácok jól emlékszem, hogy az NR200p teljesen szétszedhető és átszerelhető fordított ATX-nek? Nekem baloldalon fér el jó a gép. Lehet adnék neki mégegy esélyt.
-
Kollégák valaki látja itt SF600-nál, hogy mennyi rá a garancia?
-
Üdv. Srácok Fractal Design ION SFX-L GOLD 650G-vel van valakinek tapasztalata? Most Kazy-nál 30eFt, vagy inkább 14eFt-al többért SF600 platinum?
-
-
-
válasz
HUN_Sector #50439 üzenetére
Nekem ez a bolt sem mond semmit
Nagyon tetszik képen ez a ház, itt viszont olyan semmilyen.
-
Zsír köszi, aztán mikor leírtam eszembe jutott, hogy hogy is tudnám jól lemérni, csak szét kéne szedni, és baromira nem szeretem ezt a házat szerelni(Raijintek Thetis).
NR200p-n meg még gondolkodom, mert nem sokkal kisebb, mint ez. Megéri-e azt a felárat, mert még tápot is venni kell akkor.
-
válasz
HUN_Sector #50391 üzenetére
Jó lenne, de 4eFt-al drágább, mint Alzába volt. Bár azóta egy picit talán az euro is ment, de nem ennyit. Nem ismerem a boltot, kicsit himi-huminak tűnik, lehet azért is drágább
-
Gyerekek nem tudom mi a szar van, hogy NR200p még mindig nincs készleten...
-
Sajnáljuk az értékesítés véget ért. - Szerintem el sem kezdődött
-
Ghost S1 vs CM NR200p
-
válasz
wdyfys #50099 üzenetére
Ezek a formák tetszenek nekem is, én sati ghost S1-ét vettem meg, aztán visszautalta az árát, amikor kiderült, hogy karcos, meg a talp is lejár(ismer már engem
, a tökéleteset keresem). Örülök, hogy hoffmann_ itt van és megosztotta, hogy mennyi problémától mentett meg. Sajnos nincs olyan, hogy kis helyen legyen, brutál proci, VGA és teljesen hűs. Ha mégis, annak olyan ára van, amit azért nem sokan fizetünk meg(130eFt egy rohadt gépház és még csak közel sem tökéletes!). Mission impossible
-
válasz
hoffman_ #49686 üzenetére
Faja, akkor a BR sem tudná az alá hűteni szerintem. Illetve valahogy nekem nem is akar felmenni rendesen a lapra. Vagy én bénázok valamit...
(#49690) hoffman_: AsRock B450 ac f4tality-m van, elvileg fel kell menjen rá, azt tudom, hogy a PCI-E-t letakarja, csak riserrel lehet megoldani. A legfőbb bajom az egésszel, hogy ez az AMD még mindig kazán. Jelenleg nyugalmi állapotban is 40°C a lap, 38°C a CPU, és 47 az SSD, és ha be van csukva a szobán mind az ablak, mind az ajtó, akkor pár órán belül szétfűt mindent.
-
Gyerekek mi a fene történt táp fronton? 42-ről 55-re felment egy SF600 ára. Hát szomorú vagyok nagyon!
-
válasz
Speed® #49365 üzenetére
Gyári hűtő igen, de nem kellene olyan rossz legyen, hiszen van egy rakás teszt YT-on, hogy azzal még kis tuning is belefér. Mostmár kikapcsoltam a turbo-t, fixen 1.215V-on van, plusz -100mv offset, így 40°C idle. Mivel nem játszom, csak netezek, így nem melegszik annyira.
Értem, hogy neked nem tetszik, ami írok, de akkor kérlek hagyd figyelmen kívül, mert nekem sem tetszik a bunkó stílusod! Más tud normálisan segíteni. Köszi!
-
válasz
#16939776 #49342 üzenetére
Hát itt van még mellettem a 2500k-m 4,2-n idle/netezés 30°C és játékban sem megy 60 fölé, és tök egyszerű Thermalright True Spirit 120M BW van rajta. Ezért furcsa nekem ez a hőfok, amit a jelenlegi produkál.
Múlt héten hozta be kollégám a gépét 9600K, az is alapon 30, és 55 terhelve.
-
Ez a config jelenleg: ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac • AMD Ryzen 2700X • G.Skill Aegis 32GB 3000MHz • ASRock Radeon RX5700 8GB • Raijintek Thetis • Corsair RX550x
Jelenlegivel nem vagyok annyira meglégedve, mert idle 41 a cpu(UV és nincs PBO), a lap meg 45°C.
És ezt raknám át ITX-be(persze táp cserélve lenne), Alpenföhn Black Ridge hűtővel(bár valahogy úgy látom nemigazán fekszik fel(1, 2), szerintem ennek jobban kéne.
-
Skacok egy kérdés: ITX-nél(legyen az bármilyen) el kell felejteni az idle 30, max. 60°C-okat iszonyat csöndben?
-
válasz
hszilard666 #49291 üzenetére
De hangulatos az a kis "bár"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest