- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Na ma is tanultam valami hasznosat. Azt hittem bonyolultabb egy ilyen splitter.
Minden esetre akkor érdemes neki splitter nélkül csak az egyik boxot bekötni egy próba erejéig.A loop csatlakozó annyiból hátrányos lehet, hogy kikapcsolt boxnál nem megy. Legalábbis s hd90cx boxnál nem sikerült értelmesen beállítani, igaz én ugyanarra a tévére akartam kötni, mint amin a digitálist is nézzük, csak tartaléknak ha digitális kimaradás vagy probléma van, hogy az analógot is befogja. Ha kikapcsoltam a box-ot, akkor nem ment át rajta a jel, ha bekapcsoltam akkor meg a tévé av-ra váltott. Persze lehet fake kikapcsolással ment volna, de anyám úgytudom áramtalanítani szokta amikor nem használja és úgy megint nem menne
Amit korábban írtam feszültség esést, ott power over ethernet megoldás tápolt volna egy router boardot. Annak sokkal nagyobb a fogyasztása persze. A megoldás a rézzel futtatott utp kábel cserélje volt valódi rézből készült kábelre. Durva volt, hogy minden boltban a gagyi volt... rendelésre hozattunk egy tekercs rezeset (a vicc, hogy nem is volt drágább, mint a gagyi).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest