- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julyus
csendes tag
a problémám megoldódott, megosztom veletek, hogyan. Felhívtam a szervizt, és mondták, hogy szériahiba általában, a gány minőségű összeszerelés miatt. Van valami cső, ami belül gyárilag sorjás, és nem kap megfelelő mennyiségű levegőt a motor, túl sok benzing kap, meg nem tud levegőt szívni, meg mittomén. Annyira igazából nem értek hozzá, hogy pontosan el tudjam mondani. Lényeg, hogy be kellett fognom a levegő beömlő pipa nyílását, és hosszas rugdosás után beindult a motor, füstölt egy nagyot, felpörgött, aztán kezdett töfögni, gyorsan elengedtem a nyílást, és visszatért a régi jó alapjárat. Mentem vele pár kört, párszor újra beindítottam, és most OK. Viszem vissza hamarosan szervizbe, hogy ezt javítsák meg rajta sürgősen, de mondták, hogy hamar meglesz, rutinmunka...
-
golyani
őstag
hát igen. nekem azt írták az aeroxhoz h első 150km-en max 1/4-ed gáz huzamosabban.500-ig félgáz 800-ig 3/4-ed aztán 1000-ig padlózhatni is lehet.
lehet h benzin-kevegő keveréken kéne állítani.
kérjél vhonnan egy utánfutót és vidd vissza. én már ott megfordultam volan h szarakodik.
[Szerkesztve] -
Den
veterán
ez egy pofás kis kínai gép, ez az egyik új kínai dizájn, most kezdi egyre több kínai gyártó gyártani. A blokk, valszeg vmelyik nagyobb kínai motorgyár, vmelyik nagy márkával közösen gyártott produktuma (jianshe-yamaha, zongshen-piaggio, stb...). Nem rossz gép ha jó a garanciűlis háttere. Kis odafigyeléssel nem lehet gond vele
-
golyani
őstag
viszont ha megtudod nézni hátul a blokkkon keess valahol Motori Minarelli feliratot. ha Ilyewn feliratot találsz enyit megér legfeljebb a műanyagok minősége rossazbb mint gy jog de a blokkja ugyanaz mert aza szép h Yamahába ugyanaza blokk vanmint a malagutikba: Minarelli. régebben némelyik Apriliába is ilyen volt.
-
Topiccsendőr
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest