- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
Attól függ milyen Jog-od van... A 2JA-s nak 3 literes tankja van, a 3KJ-eknek már 4 literes. Egyébként Japánban nem nagyon mennek ezekkel, mert 30Km/H fölött ugyebár egyfolytában villog a SPEED felirat a müszerfalon, ha észrevetted... Vszleg ezért 3-4 literes a tankjuk. A sebességnek ára van... Aki ezzel nem ért egyet, az a fizikával sem.
-
ToRR3nt3
senior tag
Az nekem is soknak tűnik. Az enyém Artistic Spec., gyakran megyek full gázzal, és csak 3,8-at eszik 100-on. A vége meg olyan 65 körül van. Kicsit elavult gép már de nagyon megy. Egyébként nem tudok hozzá benziszűrő betétet venni. Még egy boltban sem találtam eredeti hozzávalo betétet csak olyan átfolyósat amihez el kell vágni a benzincsövet. Azt meg nem akarom.
-
Yaye
őstag
Áh, én két hétig nem ülhettem rá, mert a márkaszerviz ekkora határidővel tudott időpontot adni az 500as revízióra, én meg már túlléptem az 500at mikor észbekaptam és bejelentkeztem
Ja, még annyit hogy a gyári fojtást (ha van) az első revíziónál a márkaszerviz 7k pénzért készségesen és szakszerűen eltávolítja(ez több helyen is van a gépben, és vágással és hegesztéssel is jár, nem csak két mozdulat)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest