Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
DigitXT #45019 üzenetére
Jártál 4T 50-el? Én csak egy-két próba erejéig, de az is sokkoló élmény volt hogy mennyire nem megy
A VR-ből amúgy 14V felett kell kijönnie (ideális esetben, emelt fordulaton 14,2-14,5V között valahol, alapjáraton valahol 13,5-6 körül jellemzően). Generátor pedig háromfázisú szokott lenni, fázisonként mérhető váltóáram feszültsége is emelt fordulaton, de a tekercs ellenállása is mérendő leállított motorral, úgy kizárható a zárlat vagy szakadás.
De még akkuhibát is feltételezek, cellazárlat mintha tudna ilyet csinálni, de ebben bizonytalan vagyok
De ha benéz ide Brogyi, valószínűleg ennél többet hozzá tud tenni még
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
DigitXT #45019 üzenetére
A generátorból még váltófeszültség jön ki, a motorokon és robeszokon az egyenirányító a feszültségszabályozóval egybe van építve.
Szerk: javítani könnyű volna a fesszabot, ha a gyártó nem öntené ki - levakarhatatlan - műgyantával.
szerk2: dehogynem lehet, csak a tirisztoros, söntszabályzó fesszabok jóvoltából ott nem szép szinusz van, hanem mindenféle borzalmas jelalak, amit viszont egy szokvány kéziműszerrel nem lehet korrektül megmérni, oszcilloszkóp kellene. Szerintem egy próbaizzóval jár a legjobban, amit még a fesszab elé ideiglenesen beköt (valami nagyobb wattosat), annak tökmindegy a jelalak... De nem akartam feleslegesen okoskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest