-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
naigen79
csendes tag
Sziasztok!
Volna 1 kerdesem: hogy tudom megoldani, hogy kivulrol a routeren keresztul elerjek 1 gepeta belso halozatomon, a routert elerem, de a gephez nem tudom h kell eljussak. hol es mit kell beallitani?WRT 54GL-em van gyari szofttal.
Kosz elore is.... -
naigen79
csendes tag
-
naigen79
csendes tag
A 64 MB az mas
,
-
naigen79
csendes tag
Sziasztok!
Kerdes: A WRT GL dobozzan nagyban csak a G jelenik meg es a modellnel itja h WRT GL?
A GL-nek mekkora memoriaja van, az enyem dobozzan 64-et ir, remelem nem akarnak atverni...
Kosz elore is! -
naigen79
csendes tag
Szia....
Szerintem GL-st vegyel, azt mondjak, h jobb! Sajna meg nekem sem jott meg, csak G-st tudnek venni...de itt mindenkepp a GL-st ajaljak, ugyhogy varok...Szerintem megeri varni.
Ha aceg betudja szerezni a G-st, megtudja rendelni a GL-st is. En a heten rendelem meg, mert azt mondtak h a het vege fele rendeljek... -
naigen79
csendes tag
Bocs, csak G-s valtoatot...
-
naigen79
csendes tag
Sziasztok! Egy keresem lenne, ha tudtok segiteni: kerestem az uzletekben a Linksys WRT 54GL-et, de nem kaptam, csak a GL valtozatot. Erdemes meg varjak, v vegyem meg a g-s valtozatot? Mi a kulombseg, van olyan nagy kulombseg? Mit javasoltok? Kosz elore is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest