-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
válasz
atesss #10723 üzenetére
Köszi a válaszokat And és atesss.
Akkor olyan 8-ért kiteszem és mindenki jól járt... Imádtam a 2 routert, sajnálom is őket! Bridge módban voltak használva egy hatalmas buborékot használva a tesommal.
Természetesen cfw volt rajta a Tomato.
Hogy mi lesz helyette, azt még pontosan nem tudom, de tesztelni már teszteltem és a tp-link 1043nd lakáson belül wi-fin hozza a 100mbitet. Na meg a lan része is gbites.További szép napot!
-
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Először is elnézést, hogy ide teszem fel a kérdésem, de nem igazán tudom, hol lehetne még, na meg mégiscsak egy WRT54GL-ről van szó.
Van 2db hibátlan WRT54GL routerem. Sajnos kinőttem, 100mbites nethez wi-fin sajnos már nagyon kevés, így úgy döntöttem, eladom. De nem tudom mi most a piaci ára ezeknek használtan. A hardverapron 9k hufért láttam. Ez valós, ér ennyit, vagy ha nem, kérlek mondjatok egy árat, amit kérhetek érte.
Azt tudom, hogy újonnan olyan 13-14k huf.Előre is köszi a válaszokat!
Atocha
-
Atocha
senior tag
Nos lehet, de magam miatt is érdekelne a dolog. Ha működne akkor a szomszéddal is megcsinálnám a netelérést. 2 emelet van közöttünk és már gyenge a jel. Egy ilyen routere van a szomszédnak, vennék otthonra is egyet. Szóval már azzal dolgoznék ami van.
Köszi a segítségeket előre is.
-
Atocha
senior tag
Sziasztok
Először is elnézést kérek – mint oly sokan előttem -, hogy nem olvastam végig a több mint 4000 hsz-t, de hátha azonnal tudjátok a helyes választ.
A cégnél már teszteltem egy WRT54GL-es routert, tomato firmware-el, és tökéletesen megvagyok elégedve vele. Igazából semmilyen probléma nem merült fel.
A főnököm viszont most azt szeretné, ha az egész házban lenne wi-fi. Azt tudom, hogy ez a router képes Ethernet Bridge módban is üzemelni, csak azt nem tudom hogyan. Ebben kérnék egy rövid segítséget tőletek.
Konkrétan mire kell állítanom az első routert, amibe fizikálisan is csatlakozik a net.
Tippem szerint Acces Point + WDS, a 2. routert pedig Wireless Client (??), de nem akarok hatalmas baromságokat írni.
Az a lényeg, hogy mind a 2 (vagy 3 ha annyi kell az egész házhoz) routerhez tudjon csatlakozni a cégnél bárki és legyen rajta net.Tehát miket kell beállítanom az első és második routeren, hogy legyen net mindenhol?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Atocha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest