-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Hát open vpn-ről lövésem sincs.Az a baj még sikerül is összeszögelni valahogy,egy home usernek nem modhatom ,hogy itt a leírás vaze old meg. Én meg nem megyek ez miatt országjáró körútra...
PPTP-szervernél meg beírja a kapcsolatok\kapcsolódás munkahelyem hálózatához,cím:.xyz.dyndns.org,felhasználónév jelszó és bent van.
Köszi azért,holnap írok akkor a firmware oldalra,hátha tudnak segíteni. -
gaborbol
őstag
ÜDV!
Van nekem egy linksys WRT54GL tipusu routerem.Ezzel a a firmware-rel:
Firmware: DD-WRT v23 SP3 (06/10/07) vpn
A gondom a következő:Vpn az istennek nem működik rajta.PPTP szerver be van állítva username,password,dhcp,minden ami kell mégse lehet rá csatlakozni.Állítottam már be ilyet több routeren is,és azok elsőre mentek,gond nélkül.Próbáltam már a régebbi vpn firmware-t is,de semmi.Open vpn,vpn client-ki van kapcsolva.Olvasgattam a hozzászólásokat láttam 2 fórumtárs is küzdött már ezzel,de megoldást nem találtam.Ha valaki tudja kérem segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged