- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
politomi
tag
Valaki tudná a választ a 5719-re?
-
politomi
tag
Viszont a komoly hozzászólásokat továbbra is várom.
A kérdésem: [link]
-
politomi
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem tőletek. Rendelkezem egy Linksys WRT54GL típusú wireless router-el és a leendő htpc-el szeretnék kapcsolatot létesíteni vele. A router-t és a gépet egy szint és kb 15m választja el egymástól. A kérdésem az lenne hogy milyen wifi eszközt érdemes venni? PCI vagy jó az usb is? Melyik a megbízhatóbb és stabilabb? A válaszaitokat előre is köszönöm.
-
politomi
tag
válasz
#21999912 #4995 üzenetére
Köszi. Megnéztem a routerem verzióját(wrt54gl v1.1.) mielött telepítettem volna. Érdekes hogy a 3rd party firmwarenél nincs kijelezve, hogy melyik verzió, csak a tipusszám, de gondolom akkor ezeket úgy csinálják meg, hogy adott tipuson belül mindengyik verzióra jó. Legalábis remélem. Sima adsl kapcsolatom van és PPPOE van beállítva, de viszont nekem nem változó, hanem fix ip-m van Akkor is PPPOE-n kell hagynom vagy át kell tennem Staticra?
-
politomi
tag
válasz
#21999912 #4989 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget
Tegnap gyorsan fel is tettem a legújabb tomato-t, eddig semmi baj nincs vele. Lehet csak egyszerűen a gyárit kellett lecserélni, meglepő hogy milyen profik ezek a 3rd firmware-k. Előbb-utóbb biztos kipróbálom azt is amit belinkeltél, de előbb ezt tesztelem egy kicsit. A Wan cím akkor jó ha mindig állandó, vagy ha változik? Bocs, de még ehhez picit láma vagyok
A letöltési link verzióra gondoltál ugye? és nem valami router béállításra gondolom.
-
politomi
tag
Üdv mindenkinek. Melyik 3rd-party firmware-t érdemes feltenni? Megy a torrent elég sűrűn és elsődleges szempont a stabilitás, mivel sokat játszom online is.
-
politomi
tag
Sziasztok. Lenne egy problémám amire nem tudom a megoldást egyenlőre. Adott egy wrt54gl tipusú router gyári firmware-el és tvnetwork adsl-el. A problémám, hogy mostanában úgy másfél óránként szakadozik a net. Nem sokáig csak úgy hirtelen elszáll és kb 10-20mp múlva visszajön. Nincs valakinek valami ötlete, hogy mi okozhatja és mi a megoldás? A válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged