- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodi
csendes tag
Köszi a gyors fejtágítást. Upgradeltem a router firmware-t, most gyári 4.20.* mert eredetileg nem volt letiltható a nethozzáférés típusa, és ez nem változott most sem. Melyikre állítsam ezek közül?
Automatic Configuration DHCP
Static IP
PPPoE
PPTP
L2TP
Telstra CableA két router összekötése sima hálózati kábellel történik mint a pc-router között? T-home csoda lan portjáról a linksys valamelyik lan portjára. Közben elkezdtem kicsit mélyebben visszaolvasni
-
vodi
csendes tag
Sziasztok !
T-home-ék rábeszéltek a voip-s vonalra és adtak egy routert. Sikerült beüzemelni minden szép és jó de több az eszköz és a Linksys WRT54G-t nem nagyon tudom rávenni hogy az eddigi "felmegyek a netre, osztomhurrá" üzemmódból egyszerű "elosztó" üzemmódba menjen de wifi-vel együtt. Visszaolvastam sokat de konkrét ilyesmit nem találtam.
Hogy kell összekötnöm a t-home-os csodával hogy őkelme is ossza a netet wifin és a lanon is. Gyári a cucc semmi mahinálás nem volt rajt. Jelenleg PPPoE felhasználó-jelszó üzemmódban működik egyébként teljesen jól. Mit állítsak a szerkentyűben, segítsetek
Más, milyen decibeles külső körsugárzót érdemes rátenni és van-e olyan mód hogy erre a routerre erősebb antennát biggyesszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest