- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FishAir
senior tag
Sziasztok.
1.18 QOS Basic Settings-ében lettek új cuccok (SYN, FIN, RST) a Prioritize small packets with these control flags résznél. A kérdésem az lenne, hogy melyik mire jó?
-
FishAir
senior tag
válasz
h_143570 #3690 üzenetére
Én is úgy sejtem, csak mondom megkérdezem. Na majd próba. Gondolom ide hostot nem lehet írni, csak ip-t. Vagyis biztos lehet, csak ahoz valami script kellene gondolom. Azt vettem észre, hogy majdnem mindent meg lehet a masinán oldani, csak érteni kellene ehez a script témához.
Így másfél hét után nagyon megvagyok vele elégedve. Neked köszönhetően esett a választásom a GL-re. A honlapod is nagy segítség volt. Úgyhogy kösz a sok infot.
-
FishAir
senior tag
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy az administration/admin access résznél a Remote Web/SSH Admin Restriction az az lenne, hogy SSH-n keresztül csak az adott ip című gép képes bejönni? A Web Admin Remote Access az amúgy is le van tiltva szóval az nem érdekes.
-
FishAir
senior tag
Na már megint ittvagyok.
Magával ragadott ez az egész őrület.
Létezike valami olyan USB->LAN átalakító ketyere amivel egy pendriveot rá tudok aggatni a routerre és akkor a oda mentené valahogy a forgalmi adatokat? -
FishAir
senior tag
válasz
FishAir #3638 üzenetére
Jó, már megint egy kicsit hülyén tettem fel a kérdést. Nyilván sehogy ha pont ki van kapcsolva.
Szóval úgy értettem vane valami olyan, hogy ha nem sikerült mentenie akkor az első bekapcsoláskor ment? Vagy akkor érdemes úgy beállítani, hogy minden 9 órában mentsen pl? Akkor biztos elkap egy olyan időszakot amikor be van kapcsolva a gép, mégha nem is mindennap.
-
FishAir
senior tag
Na megint van egy kérdésem.
Beállítottam, hogy a CIFS 1-re mentse a forgalmi adatokat 24 óránként. Létre is hozta a filet a könyvtárban, minden ok. Azt nem értem igazán, hogyha ki van kapcsolva a gép amin a könyvtár van akkor hogyan fog menteni? -
FishAir
senior tag
Na mostmár valamit jól elbarmoltam. A net megy, de hiába pingelem egyik gépről a másik gép ipjét nem válaszol. Ez legalább eddig ment, mert már SSHn keresztül is be tudtam lépni távoli asztallal a másik gépre, de meg se nyikkan. Nyomtam hard resetet semmi változás. Nem értem mi lehet.
-
FishAir
senior tag
Hellótok!
Belső hálót szeretnék kialakítani a WRT54GL-el (fw: tomato 1.15), és egy kis problémába ütköztem. Nem vagyok aza nagy hálózati mágus meg elég újak még nekem ezek a dolgok, úgyhogy ezért kérem a segítségeteket.
Szóval eddig ezeket állítottam be:
1. MAC cím alapján a DHCP statikus IP-t és host nevet oszt ki a gépeknek.
2. Az advanced DHCP/DNS-nél a Dnsmasq-hoz beírtam, hogy domain=homeA helyzet a következő. Bármelyik gépről pingeletem a másik gép hostnév.home címét frankón válaszol és ki is írja az ip címet is. A probléma ottvan amikor winben hozzá akarom adni a gépet domainhez, azt mondja nem talál domain controllert. Valószínűnek tartom, hogy a dnsmasqhoz még valami okosakat kellene írnom, de nem igazán találtam ez ügyben semmit a neten.
Előre is kösz a válaszokat.
Üdv.
-
FishAir
senior tag
Sziasztok!
Mivel sok jót olvastam itt róla, úgy döntöttem veszek egy ilyen WRT54GL cuccost. Egy notebook kapná róla a netet wifin. A problémám az, hogy igazándiból PCMCIA kártyát nem akarok bele venni, mert az usb csak univerzálisabb, szóval azt "dughatom ahová akarom"
a későbbiekben. Az usbvel meg az a gond, hogy mivel elég régi masináról van szó nem tudja csak az usb 1.0-át. Ez mennyire befolyásolja a sebességet, az 1 megás netet azért elbírja még? Esetleg még abban segíthetnétek, hogy melyik márkát csipázza az usbs adapeterek közül a router, ha ez számít egyáltalán.
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest