- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nat330
csendes tag
válasz
KaiotEch #12479 üzenetére
Szia!
Igen én használok még feljebb linkeltem is, hogy melyiket.
Kb nekem annyit használ, hogy ahol idáig 1-es jel volt ott most 2-es (telefonról nézve)
Sokra ne számíts csak egy picit lett jobb.
Idő hiányában még nem tudtam kísérletezni custom firmware-val úgyh full gyári a router (persze antennát leszámítva) -
nat330
csendes tag
Értem!
Akkor már biztos, hogy felteszem a dd-wrt-t
A másik, hogy akkor már lehet nézek egy olyan multi routert ami tudja ugye a repeater módot és lenne rajta 1-2 usb -nyomtatónak/külső vinyónak és azt használnám a mostani linksys helyett (talán még régebben láttam egy 3 antennás usb-s tp-linket... esetleg ha tudnál ajánlani egy jót azt megköszönném) és akkor a mostani linksys dd-wrt-vel meg egy szinttel lejjebb kerülne repeaterként. Ahogy írtad nem lenne rossz tényleg kábellel összekötni a két routert, csak sajna nem tudom hol elvezetni szépen a kábelt -
nat330
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Azért lehet majd megpróbálkozok ezzel a dd-wrt-vel (bár így akkor nem sok reménnyel).
Sajnos a router az emeleten van és a kábelek és a modem fix helye miatt nem is tudom nagyon variálni a helyzetét. Ebből kifolyólag az alsó szinten csak itt-ott van közepes/gyenge jelerősség.
Ha wifin keresztül csatlakoztatnék hozzá egy AP-t amit mondjuk az alsó szinten a legjobb jelerősségű helyen csatlakoztatnék ehhez az megoldható lenne? Tehát a cél: a hatótávolság kibővítése (csak hangosan gondolkodom...)
-
nat330
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WRT54G
Firmware Version: v7.2.01 routerem és vettem hozzá 2 ilyen 20dbi-s antennát hatótávnövelés céljából(+TNC-SMA csatit):
[link]
Azt leszámítva, hogy most úgy néz ki mint egy polip nem változott semmit a hatótávolság.
Keresgéltem a Wireless Advanced Settings-ben hátha valamit utána kéne állítani de nem igazán találtam semmit.
Szerintetek hogy lehetne rábírni, hogy messzebbre és erősebben sugározzon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest