-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocso
tag
Hali!
Mekkora sebesség lenne elérhető wifin GL-es routerrel, ha kábelen 5-6Mb (600-650KB/s) a sebesség? Nekem eddig ennek a fele volt meg max., kb. 340KB/s ez is laptoppal, a PDA-mmal ~160KB. Gyári fw és V1.1!! A jelerősség kiváló, 54 Mbit kapcsolatot ír, de wifin nem tudja produkálni még csak közelítőleg sem a maxot. Be kéne állítani valamit a wifi résznél? Nem sok mindent állítottam, titkosítást meg MAC szűrést.
Csatornákkal is próbálkoztam, de a jelenlegi bizonyult a legerősebbnek (11-es, a közelben van még egy másik háló 6-ossal)
Köszi előre is!
-
Tocso
tag
Én is így gondoltam, és működött is, de néhány napja mire bebootol a gép és indítanám a Mozillát csak vár. Na innen tudom, hogy szart csatlakozni. Belépek a routerbe és látom, hogy disconnected. Eddig mire bejött az oprendszer már a router is tárcsázott és ment minden. De valamiért ezt mostanában elfelejti, pedig nem állítottam el semmit. Ha manuálisan connectálok és ki/bekapcsolom a modemet tárcsáz automatikusan az adott idő után, de ha egy napra kikapcsolom a modemet valamiért nem akarja az igazságot. Lehet, hogy kicsit több idő kell neki mire "meglátja" a modemet? Este kiprószálom!
-
Tocso
tag
Hali!
Ha azt szeretném, hogy a router automatikusan érzékelje hogy van net és tárcsázzon (ADSL) akkor a Keep Alive, vagy a Connect on Demand-ot válasszam? Azért kérdem, mert a modemet ki szoktam kapcsolni, ha nem használom a gépet, de a routert nem, és egy ideje mikor bekapcsolom a modemet nem tárcsáz a router, holott eddig működött. Miért nem érzékelheti, hogy van modem kapcsolat? Ált. ha manuálisan connectálok elöször, akkor utána megy a kapcsolatkeresés, de ha egy nap pihi után kapcsolom be a modemet nem OK. Gyári firmware és L-es router.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest