- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wes Craven
csendes tag
egyébként hatalmas köszönet mindenkinek aki eddig hozzászólt, még ha eddig nem is lett pozitív eredmény, remélem megtaláljuk a megoldást
-
Wes Craven
csendes tag
válasz
zsolt501 #6206 üzenetére
Hogy érted hogy mindkettőnknek ?? főleg azt a 20 mp-t ?
egyébként 3 gépünk van. Számítógépet nem tudjuk sokféleképpen beállítani, lévén a router eleve pppoe-n van, szgépes beállítással fel se engedne minket.edit: a port forwardingba belenéztem de nem értek hozzá: mit kéne állítanom ?
-
Wes Craven
csendes tag
Qos, ahogy van ki van kapcsolva... mikor megláttam, próbálgattam vele de minden féle eredmény nélkül. ...Sajnálatos.
Azt fentebb írtam hogy csak kábelen élünk. Azt hogy a netünk jó onnan tudjuk hogy modemen jó a sávszélesség, csak routeren csökken ennyire.
továbbra is várok észrevételeket :S -
Wes Craven
csendes tag
ejne hogy itt nincs edit, vagy szerkesztés :S
ellenőriztem, modemen tisztán megkapjuk a sebességet, mindenképpen a routerrel van gond... -
Wes Craven
csendes tag
Üdv újra !
Felraktam a Tomato 1.22.1570 verzióját, valóban jóval több benne a beállítás, igaz egyelőre hasznát nem veszem. Viszont azt nem találtam meg hogy mi folyásolja be az internet sebességet.
helpmí -
Wes Craven
csendes tag
Én kérek elnézést, igazatok van.
A régi egy Belkin féle router volt, vezetékes. Azon elszállt a net, majd mégis kaptunk telfonos becsatlakozással, de inkább vettünk egy újat, ezt:linksys wrt54GL.
Ez is kábeles, akárcsak az elődje, természetesen azonnal felkerestem a honlapját és leszedtem a rajta található upgrade frissitést, mivel már az elején nem stimmelt a net.
És igen a 6-7 mega azt jelentia helyett most kapunk... öhh ma már csak 1megát.
Az okítást vállalom, ne fogjátok vissza magatokat -
Wes Craven
csendes tag
pls dobjatok egy választ nekem is, nagyon fontos lenne...
-
Wes Craven
csendes tag
Üdvözlet !!
Visszaolvastam pár oldalt, ezért remélem itt választ kapok
nemrég vett routerünk egy korábbit helyettesít most már amivel szintén sok baj volt... igaz annak nem volt fóruma hogy kérdezhessek
Tehát vadiúj routerünket felupgradeltem a honlapján található 2007es verzióra mást nem nagyon állítottam. Probléma: nem kapunk akkor netet mint korábban. A megszokott 6-7mega helyett most annak örülhetünk ha elérjük a 3 megát.
So kérdés, miért folyásolja be a router a netet és ezen hogy segíthetnék ???előre is köszönet a válaszokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- C++ programozás
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest