- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DwR-error385
csendes tag
válasz
DwR-error385 #4345 üzenetére
Kipróbáltam egy kölcsönkért DL-804Hv - vel a wol-t és megy...
Most vagy keresek egy használt Dl-804est... vagy egy új Linksys, ami még wifis is.
Ha tudsz küldj egy linket arról a FW.ről, légyszi, azzal is ki próbálom, majd. Előre is köszi! -
DwR-error385
csendes tag
helló, igen (bios: OK! ) megy minden belülről... egyik gép a msáiakt. WakeOnLanGui progival küldöm a Mp-t biztos hogy jól van beállitva, másik gépet feltudok éleszteni, egy olyat ami D-link 804es router mögött van. Innen tudom hogy a jelenlegi 604esemnek miket kéne beállitsak, de ez valahogy nem csinálja meg. :S
"tomato fw" ez mi is pontosan?
-
DwR-error385
csendes tag
Igen, Wol.t. Lehet h kicsit zavarosan írtam le, mert kutya futtában írtam, de igen valójában egy olyan router kellene amivel megtudom oldani hogy feltujam ébreszteni neten keresztül a gépeket. Jelenleg D-link 604es routerem van. Engedi a .255 ipére írányitani a dolgokat, de tapasztalataim szerint nem csinálja meg. Ezt szeretném valahogy megoldani, ha kell routert is cserélek.
-
DwR-error385
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném kérdezni, attól aki ilyen csodát használ hogy ez a router képese kivülről egy portot .255 címre kiküldeni? D-linkek elvileg engedik átírányitani a dolgokat... de nem küldik ki a csomagot. Ha tudtok valami használható infót erről légyszi írjátok meg.
Most készülök ilyet vásárolni, és ettől függ hogy ezt veszeme meg. THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged