-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy ilyen antennám, kábellel együtt, ilyen routerrel használtam! Tudom nem apró, de itt célközönség található!
-
GoZoL
senior tag
Port scannerrel próbálom a 11155 portot figyelni de nincs válasz. Port forwardoltam elvileg válasznak jönnie kellene, ez a port kell a tunngle-hoz, hogy tökéletes menjen! Hogy tudom kiengedni?
-
GoZoL
senior tag
Tomato fw-t használok és a problémám az lenne, hogy a tunggle nevezetű hálózati program nem talál meg minden LAN kapcsolatot. Port forwardot megcsináltam kinyitottam a szükséges portokat de nem találom meg az összes szobát csak az 1/3-ad részét. Esetleg ki lehet kapcsolni valahogy a tűzfalat a tomato fw alatt ideiglenesen? Köszi!
-
GoZoL
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11723 üzenetére
OpenVPN persze, a srác szenvedett is a certekkel (szerver, kliens)
-
GoZoL
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11721 üzenetére
Hamarabb frissítettem a fw-t mint ahogy küldted a linket de VPN-es fw-t raktam fel. Egy jó barátom beállította a VPN-t, ma fogom kipróbálni, hogy működik e!
-
GoZoL
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11719 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
GoZoL
senior tag
Sima 1.28-am és az nem tartalmazza a VPN servert.
-
GoZoL
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11715 üzenetére
Thx, megnézem ha hazaértem, de ez a shibby szó a verziószám után a skin lenne? Nekem nem így néz ki a felületem!
-
GoZoL
senior tag
WRT54GL routerem van és VPN server-t szeretnék csinálni. Most Tomato 1.28-as fw-t használok de azon ha jól láttam nincs VPN server lehetőség. Melyik fw-t rakjam fel amiben már van VPN? Köszi!
-
GoZoL
senior tag
válasz
PonPon #11083 üzenetére
Sajnos nem jöttek be a beállítások, ezért megpróbáltam a gyári legújabb fw-t visszatenni és azóta nincs probléma a routerrel. Torrentezés közben sem dobálja a skypeot, msnt, webet. A DDWRT és Tomato fw-k által nyújtott többletszolgáltatásokat itthon úgysem használom. Már azon gondolkodtam veszek másik routert...
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Linksys wrt54gl routerem van DD-WRT v24-sp2 firmwarrel, a problémám torrent letöltés közben szakad az internet (torrenten kívül miden). A következő beállításokat végeztem el:
- torrentkliensben (utorrent) a kapcsolatok számát lecsökkentettem 100-ra
- a routeren a maximum portot 4096-ra állítottam
- TCP UDP timeoutot 900/120-ra állítottam
Esetleg valami ötlet amivel még próbálkozhatnék?Köszi!
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Van egy wrt54gl wifi routerem tomato fw-vel és a wifi-je 25 m körül már teljesen elgyengül. Szereztem egy wrt54g AP-t és azt repeater módba szeretném beállítani de nem akar menni a szerencsétlen. Lehet én állítottam be valamit rosszul nem tudom. Ami jelenleg be van lőve, hogy az AP-t átraktam repeater módba és a router wifi mac address-ét állítottam be. Valamit kifelejtettem? Köszi előre is segítséget!
-
GoZoL
senior tag
Üdv mindenkinek!
A router WRT54GL v1.1 CL7B. Firmware frissítés előtt állok. Rengeteg helyen megtaláltam de nem vagyok biztos a dolgomban és nem akarok téglát varázsolni belőle. DDWRT raknék fel. Legelőször dd-wrt.v23_mini_wrt54g.bin kell rátenni és utána lehet a ddwrt 23-24? firmwaret. Jelenleg melyik a legfrissebb, legstabilabb? Melyiket tudom feltenni lftp nélkül? Melyiket javasoljátok? Erre a típusra melyik ddwrt kell?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Magisk
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged